Νέα πρόσωπα πλαισίωσαν το διοικητικό σχήμα του συλλόγου των παλαιμάχων του Πιερικού, μετά την απόφαση που πάρθηκε να ασχοληθούν περισσότερο ενεργά με τα διοικητικά οι παίκτες οι οποίοι συμμετέχουν στις εκδηλώσεις και προέρχονται ώς επι το πλείστον απο τις νεώτερες φουρνιές του ιστορικού συλλόγου.

Έτσι χθές στα γραφεία της ομάδας στο Α΄ΔΑΚ, οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές πραγματοποίησαν το πρώτο συμβούλιο για το 2020 και μετά τις εκλογές της Εκάβης, έκαναν την κατανομή των αξιωμάτων στη νέα τους διοίκηση.
Απο το προηγούμενο σχήμα παρέμειναν στο πόστο τους ο πρόεδρος Νίκος Καλαμπάκας, ο αντιπρόεδρος Στάθης Παρουσιάδης και ο υπεύθυνος γραφείου τύπου και δημοσίων σχέσεων Μπάμπης Πεΐδης.

Αποφασίστηκε ομόφωνα να ξεκινήσει άμεσα  και δυναμικά το έργο της η νέα διοίκηση, με τους παλαιμάχους να ενεργοποιούνται σε ευαίσθητα κοινωνικά θέματα στηρίζοντας τα προβλήματα των ανθρώπων και των συλλόγων που δραστηριοποιούνται παράγοντας κοινωφελή έργο στην περιοχή και να συνεχίζουν τις εκδηλώσεις τους με μεγαλύτερη συμμετοχή σε οργανωτικό και λειτουργικό επίπεδο.

Η νέα διοίκηση θα πραγματοποιήσει επισκέψεις στους φορείς της περιοχής, με την ατζέντα να περιλαμβάνει το γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη, του Δημάρχου Κατερίνης, των Βουλευτών Πιερίας, της ΕΠΣ Πιερίας, τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Πιερίας και τους συνδέσμους που κινούνται γύρω απο τον ιστορικό σύλλογο της Πιερίας (ΣΦΚ Πιερικός Θύρα 5, ΣΦΙΠ, Μελανόλευκοι)

Πλέον το νέο Δ.Σ. των Παλαιμάχων είναι 9μελές και αποτελείται απο τους:

Πρόεδρος                  Νίκος ΚαλαμπάκαςΑ΄Αντιπρόεδρος          Στάθης ΠαρουσιάδηςΒ΄Αντιπρόεδρος   Γιώργος ΣκέντοςΤαμίας  Γιώργος Σκέντος – Ηλίας ΤσιμόπουλοςΔημ. Σχέσεις          Μπάμπης ΠεΐδηςΓ. Γραμματέας          Γρηγόρης ΣαμαράςΜέλη  Χρήστος Βελώνης – Σάκης Παπαβασιλείου
ΑναπληρωματικοίΛευτέρης ΦωτιάδηςΠαναγιώτης ΕυθυμιάδηςΚώστας Μαυρίδης
Εξελεγκτική ΕπιτροπήΑνέστης ΠαπαδόπουλοςΗλίας ΜποταΐτηςΓιάννης Βαρβούτης
ΠροπονητήςΣτάθης ΠαρουσιάδηςΓιώργος Σκέντος

Περιοχή συνημμένων