Γουλάρας Δημήτριος Τηλεφώνα: 694 – 451 3619 & 23520 42 848

Erato Wine Restauran στο Λιτόχωρο

ΟΣΑ ΑΓΑΠΉΣΕΙΣ ΘΑ ΝΑΙ ΞΕΝΑ!!

Ανακοίνωση υποψηφιότητας της Ευδοξίας Νίσσου από τον Πλαταμώνα με τον Δημήτρη Μυλωνέρο .

Υποδέχομαι μία ακόμη εξαιρετική υποψηφιότητα στο συνδιασμό μας, της Ευδοξίας Νίσσου. Η Ευδοξία είναι ελεύθερος επαγγελματίας, μία γυναίκα κοινωνικά και επαγγελματικά καταξιωμένη, με ιδιαίτερη ευαισθησία για την φιλοζωία καθώς επίσης εκ’ πεποιθήσεως οπαδός του εθελοντισμού. Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα η συμμετοχή της στη συλλογική μας προσπάθεια.
Ευδοξία καλή επιτυχία!!!

Δήλωση Ευδοξίας Νίσσου

   Η ενεργή συμμετοχή μου, στο πλευρό του Δημήτρη Μυλωνέρου, στα κοινά αποτελεί για εμένα μία ιδιαίτερη πρόκληση.
  Ο Δημήτρης είναι ένας νέος άνθρωπος, με γνώσεις, άφθαρτος αλλά κυρίως με σχέδιο για την επόμενη μέρα και πρωτίστως με όρεξη να το υλοποιήσει.
  Η απόφαση μου να ενταχθώ σε αυτή τη συλλογικότητα αφενός έχει να κάνει με τους ανθρώπους που την συγκροτούν, αφαιτέρου ως άνθρωπος του εθελοντισμού επιθυμώ να προσφέρω όπου μου ζητηθεί, προκειμένου να διαμορφώσουμε καλύτερες συνθήκες για τον τόπο και τους συνδημότες μας.
  Επιπλέον ένας άλλος τομέας που αγαπώ και επιθυμώ να προσφέρω ακόμη περισσότερο είναι στην κατεύθυνση φροντίδας των αδέσποτων ζώων, που σήμερα δυστυχώς στο Δήμο μας δεν υπάρχει καμία μέριμνα.
  Για όλους αυτούς τους λόγους θα δώσω τον αγώνα μέσα από τον συνδιασμό “Κίνηση Δημιουργίας” για το καλό του τόπου μας και των συνδημοτών μας 

Share this post