Συγκρατημένα αισιόδοξος εμφανίστηκε στην συνέντευξη που παραχώρησε την Kapa News και τον δημοσιογράφο Πέτρο Σταθακόπουλο, ο Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού κ. Αναστάσιος Μανώλας.

Βέβαια επανέλαβε 2 φορές κατά την διάρκεια της κουβέντας που είχε με τον δημοσιογράφο, πως δεν είναι ευχαριστημένος με την σημερινή εικόνα του Δήμου του, αλλά αυτό, όπως τόνισε, οφείλεται κυρίως στην αργοπορία της κυβέρνησης φέτος να ξεκινήσει τα κοινωφελή (τα οκτάμηνα δηλαδή) προγράμματα ώστε να έλθει εργατικό προσωπικό και να προχωρήσει ο Δήμος στις προγραμματισμένες εργασίες του.

Σε ότι αφορά το πασίγνωστο πανηγύρι του Αιγινίου, ο κ. Μανώλας είπε πως ο προγραμματισμός του για να διεξαχθεί κανονικά έχει ξεκινήσει, και πως ο ίδιος θεωρεί ότι εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες θα πραγματοποιηθεί.

Ο Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού αναφέρθηκε και στην ευαισθησία αρκετών συνδημοτών του που πήραν πρωτοβουλίες και έκαναν δωρεές σε υγειονομικά είδη άμεσης ανάγκης, και τους ευχαρίστησε. Επίσης μίλησε για τον εθελοντισμό κάποιων πολιτών που αντιλαμβάνονται τις δυσχέρειες του Δήμου και αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες αποψίλωσης και καθαρισμού περιοχών ευθύνης του Δήμου.

Δεν παρέλειψε επίσης να ευχαριστήσει την Π.Ε. Πιερίας και συγκεκριμένα την Αντιπεριφερειάρχη κ. Σοφία Μαυρίδου προσωπικά, για την πολύτιμη συνεργασία και βοήθεια που του προσέφερε και συνεχίζει να του προσφέρει τόσο στον καθαρισμό των καναλιών της περιοχής ευθύνης του Δήμου του όσο και σε άλλους τομείς (συντήρηση οδικού δικτύου κ.ά.).

Σε ότι αφορά την συνεργασία του με τους υπόλοιπους φορείς της Πιερίας (βουλευτές, Δημάρχους κ.λ.π.) ανέφερε πως είναι πολύ καλή και αγαστή. Μάλιστα στην επερχόμενη σύσκεψη των φορέων του Νομού την Πέμπτη 7 Μαΐου (μεθαύριο δηλαδή) για θέματα τουρισμού, είπε πως έχει έτοιμες προτάσεις που αφορούν τον Δήμο του, και έχει ήδη κάποιον σχεδιασμό που θέλει να εφαρμόσει, εκτός βέβαια αν οι συνθήκες δεν του το επιτρέψουν ή θα πρέπει να το αναμορφώσει ανάλογα με τις οδηγίες που θα δοθούν απ΄ την κυβέρνηση.

Το θέμα του σχεδιασμού του Δήμου και της πολιτικής προστασίας εν’ όψη του καλοκαιριού έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο στην υλοποίηση ανέφερε πως ακόμη δεν έχει ξεκινήσει ο καθαρισμός των ακτών, αλλά στο θέμα της πυροπροστασίας έχει αρχίσει η υλοποίηση του προγράμματος.

Για το ψεκασμό για τα κουνούπια, ένα πολύ σημαντικό και χρόνιο πρόβλημα του Δήμου του, είπε πως έχει έλθει ήδη σε συνεννόηση με την Αντιπεριφέρεια ζητώντας την συνδρομή της, και είχε θετική ανταπόκριση.

Ο κ. Μανώλας μίλησε και για άλλα πράγματα με αρκετό ενδιαφέρον. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την συνέντευξη που παραχώρησε στηνKapa News:

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη Δημάρχου κ. Μανώλα

Ολόκληρη η συνέντευξη του κ. Μανώλα :  στο παρακάτω βίντεο:

Για να δείτε το Βίντεο πατήστε στο  www.kapa-news.gr/