Μαθητής πήγε στο σχολείο με αεροβόλο όπλο

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Τρίτης σε γυμνάσιο του δήμου Κύμης Αλιβερίου όταν ένας μαθητής εμφανίστηκε κρατώντας αεροβόλο όπλο στα χέρια μου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, ο μαθητής του γυμνασίου Αυλωναρίου συνελήφθη από την αστυνομία, η οποία κάλεσε και τους γονείς του στο τμήμα. Η αστυνομία διενεργεί την υπόθεση.

Όπως δήλωσε στο evima.gr, ο διευθυντής του Γυμνασίου Αυλωναρίου, Δημήτρης Τσούρτος, ενημερώθηκε από συμμαθητές του αγοριού ότι είχε μαζί του -κατά την μεταφορά του με το λεωφορείο στο σχολείο- το αεροβόλο. Αμέσως ο διευθυντής ρώτησε τον μαθητή ο οποίος έχει απασχολήσει και στο πρόσφατο παρελθόν την διοίκηση του γυμνασίου εάν έχει μαζί του κάποιο όπλο.

Ο διευθυντής στη συνέχεια ενημέρωσε την αστυνομία και ο μαθητής παραδέχτηκε ότι είχε μαζί του όπλο αλλά το είχε κρύψει εκτός σχολείου και όπως ομολόγησε στους αστυνομικούς ήταν του αδελφού του.

Ο κ. Τσούρτος πήγε μαζί με τον μαθητή και τους γονείς του στο Α.Τ. Αλιβερίου όπου και κατέθεσε το συμβάν και για το οποίο έχει ενημερωθεί και ο εισαγγελέας Χαλκίδας. Ο διευθυντής δήλωσε εμφανώς προβληματισμένος για το συμβάν.