Γουλάρας Δημήτριος Τηλεφώνα: 694 – 451 3619 & 23520 42 848

Erato Wine Restauran στο Λιτόχωρο

ΟΣΑ ΑΓΑΠΉΣΕΙΣ ΘΑ ΝΑΙ ΞΕΝΑ!!

ΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΑΠΟ ΦΙΔΙΑ ΟΧΙΕΣ ΜΕ ΚΕΡΑΤΟ. ΠΟΙΟΙ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.

Δεν είναι τελικά τυχαία η εμφάνιση οχιάς με κέρατο στο κεφάλι στην παραλία Κατερίνης όπως δημοσιεύθηκε ρεπορτάζ μου μετά από καταγγελία φίλου ότι τού επιτέθηκε οχιά περνώντας από δίπλα της στους 20 περίπου πόντους.

Και άλλες καταγγελίες σήμερα ήρθαν τηλεφωνικά για εμφάνιση φιδιών οχιάς τής ίδιας ράτσας, με κέρατο στο κεφάλι, όπου είναι άκρως δηλητηριώδη ερπετά και επικίνδυνα για τον άνθρωπο, από την στιγμή μάλιστα που τα Νοσοκομεία έχουν έλλειψη αντίδοτου γι’ αυτό το είδος φιδιού.

Και στην Καλλιθέα Πιερίας έκαναν οχιές την εμφάνιση τους και μάλιστα σε κατοικημένες περιοχές όπου παίζουν και μικρά παιδιά.

Καταγγελίες μιλούν για οργανωμένες ομάδες που ελευθερώνουν στο φυσικό τους περιβάλλον αυτά τά φίδια, αλλά δυστυχώς οι τύποι αυτοί μπερδεύουν το φυσικό περιβάλλον των φιδιών -που είναι τά μακρινά δάση- με τις κατοικημένες περιοχές, και αυτό αποτελεί εγκληματική ενέργεια εφόσον θέτει σε κίνδυνο κατοίκους περιοχών. Ζητείται μήπως παρέμβαση εισαγγελέα να ελέγξει τέτοιες ομάδες που ελευθερώνουν δηλητηριώδη φίδια σε κατοικημένες περιοχές; Σίγουρα από άγνοια δεν το κάνουν και κατά συνέπεια μόνο η επί σκοπού ενέργεια τούς βαρύνει. Γιατί όμως το κάνουν αυτό;;;!!!
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΙΝΔΕΣΜΟ.
https://www.pieria.tv/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B5%CF%83-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%87%CE%B5%CF%83-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CF%80%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%B9/

Share this post