Έφυγε, ξαφνικά, από κοντά μας, ο Αστυνομικός, Κώστας Ντασιόπουλος.

Εντελώς ξαφνικά, έφυγε από κοντά μας ο Αρχιφύλακας, Κώστας Ντασιόπουλος, ετών 46, έγγαμος, πατέρας τριών τέκνων, ο οποίος υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης τής Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Αρχιφύλακας περπατούσε χθες στον πεζόδρομο, όταν αισθάνθηκε κάποιες σοβαρές εσωτερικές ενοχλήσεις, οπότε μετέβη στο Νοσοκομείο Κατερίνης όπου και κατέληξε.

Ο Κώστας Ντασιόπουλος, όπως είναι γνωστό, εδώ και κάποιο διάστημα είχε αποσπαστεί, μαζί με άλλους συναδέλφους του, στη συνοριογραμμή τού Έβρου προκειμένου να αντιμετωπιστεί η επιχείρηση που είχε οργανώσει το καθεστώς Ερντογάν για παραβίαση των ελληνικών συνόρων.

Σκοπός αυτής της τουρκικής επιχείρησης ήταν, αφενός μεν η προώθηση λαθρομεταναστών διαφόρων εθνικοτήτων στην Ελλάδα ώστε να προκληθεί, εν μέσω υγειονομικής πανδημίας, μεγάλη αναστάτωση, αφετέρου δε ο Ερντογάν επιδίωκε την πρόκληση κατάρρευσης κάποιων συστημάτων Εθνικής Ασφάλειας τής Χώρας.

Ωστόσο, αυτή η μεγάλη για την Ελλάδα πρόκληση και δοκιμασία ξεπεράστηκε αφού η τουρκική επιχείρηση αντιμετωπίστηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία, με τη συμβολή και ευρωπαϊκών δυνάμεων καθώς και αποσπασμένων Αστυνομικών από διάφορες περιοχές τής Χώρας, αλλά και αποσπασθείσας Αστυνομικής Δύναμης από την Πιερία.

Έτσι, ο Κώστας Ντασιόπουλος καθώς και άλλοι συνάδελφοί του, μετά τη λήξη αυτής της επιχείρησης, επέστρεψαν ξανά στην Υπηρεσία τους, στη Διεύθυνση Αστυνομίας τού Νομού. Ήρθε όμως η ξαφνική είδηση του θανάτου τού Αρχιφύλακα και προκάλεσε πολύ μεγάλη θλίψη τόσο στην φυσική οικογένειά του και στην αστυνομική οικογένεια, όσο και σ’ ολόκληρη την Πιερία.

Ο Κώστας Ντασιόπουλος αναχώρησε για την αιωνιότητα την Παρασκευή 3/4/2020.

Η νεκρώσιμη Ακολουθία θα γίνει τη Δευτέρα 6 Απριλίου 2020, στον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου, στο β’ Νεκροταφείο Κατερίνης, στις 11.00 το πρωί, σε στενό οικογενειακό κύκλο (λόγω υγειονομικής πανδημίας).

Ας είναι η μνήμη αυτού αιωνία!

Συλλυπητήριο μήνυμα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Πιερίας.

Η αστυνομική οικογένεια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας είναι πιο φτωχή από σήμερα μετά την αιφνίδια απώλεια του αγαπητού συναδέλφου και φίλου μας, Αρχιφύλακα, Ντατσιόπουλου Κώστα, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ενός συναδέλφου ο οποίος ήταν σε όλους μας γνωστός για το ήθος και την ακεραιότητα του χαρακτήρα του.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος συναδέλφου.

Καλό παράδεισο, φίλε Κώστα.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος,

Δημήτρης Φώτης.

Ο Γενικός Γραμματέας,

Παναγιώτης Λιμπανοβνός.

Συλλυπητήριο μήνυμα του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Πιερίας.

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Πιερίας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, αιφνιδίως, Αρχιφύλακα, Ντατσιόπουλου Κωνσταντίνου, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης.

Ο Θεός να τον αναπαύσει.

Ο Πρόεδρος, Αδαμόπουλος Δημήτριος.

Ο Γενικός Γραμματέας, Γεωργιάδης Γεώργιος.