email: odigospierias@gmail.com
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Ανοικτή εκδήλωση της ΝΙΚΗΣ στην Θεσσαλονίκη

διαφήμιση

Πολλές Εκατοντάδες Φίλοι και Μέλη της ΝΙΚΗΣ συναντήθηκαν στις 26 Ιουνίου στην Αίθουσα ΜΙΘΡΙΟ.

Έδωσαν το παρών με δυναμικές ομιλίες ο Πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ Δημήτρης Νατσιός(Δάσκαλος- θεολόγος- συγγραφέας) καθώς και άλλοι έξη ομιλητές-στελέχη, μεταξύ των οποίων οι:
Εμμ. Γκλάβας | Επιχειρηματίας Ασφαλειών, Διδάσκαλος Παραδοσιακών Χορών
Βασίλειος Δανδίκας | Ελεύθερος Επαγγελματίας, Πρόεδρος Επαγγελματικού Σωματείου
Ζώης Ζαρταλούδης | Δρ Γεωπονίας, Επιχειρηματίας
Νικόλαος Παπαδόπουλος| Δρ. Ιατρικής ΑΠΘ
Γεώργιος Ρούντας | Δικηγόρος, Πολιτικός Επιστήμονας
Αλεξία Τάντση | Διοίκηση Πολιτιστικών Μονάδων, Καθ. ξένων γλωσσών
Σύντομο και συγκινητικό χαιρετισμό απηύθυνε η εικοσιοκτάχρονη Αθηνά Πετικοπούλου, που είναι ΑμεΑ και ταυτόχρονα το νεώτερο μέλος της Ομαιχμίας της ΝΙΚΗΣ.
Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι εντελώς ξεχωριστή πολιτική κίνηση, με συλλογική ηγεσία και σαφές, ολοκληρωμένο πολιτικό πρόγραμμα και αντικειμενικό σκοπό.
Επόμενη μεγάλη συγκέντρωση της ΝΙΚΗΣ στα Τρίκαλα στις 30 Ιουνίου.

Με μεγάλη επιτυχία, περισσότεροι από 500 φίλοι και μέλη της «ΝΙΚΗΣ» παρακολούθησαν την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022, στην αίθουσα «ΜΙΘΡΙΟ», ομιλίες ενημέρωσης-παρέμβασης του προέδρου και στελεχών της Ομαιχμίας της ΝΙΚΗΣ. Στην αρχική τοποθέτηση ο κ. Γεώργιος Ρούντας αναφέρθηκε στην ανυπαρξία Συλλογικής Ταυτότητας, Εθνικού Ορίζοντα και Εθνικού Οράματος, με την Κομματοκρατία να μπλοκάρει οποιαδήποτε προσπάθεια βελτίωσης της Δημόσιας Διοίκησης. Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο κ. Εμμανουήλ Γκλάβας ο οποίος τόνισε ιδιαίτερα το ακανθώδες θέμα του μεταναστευτικού, δίνοντας μια ολοκληρωμένη εικόνα της προβληματικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται αυτή την στιγμή η χώρα ενώ παράλληλα παρουσίασε τις προτάσεις της ΝΙΚΗΣ. Για το νέο ήθος που φέρνει στην πολιτική ζωή του τόπου η ΝΙΚΗ, αναφέρθηκε η κα. Αλεξία Τάντση, η οποία τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο ερχομός της ΝΙΚΗΣ προβάλλει νέες αξίες στο πολιτικό τοπίο δίνοντας την δυνατότητα ενεργής συμμετοχής στον κάθε ένα από μας. Σε δευτερολογία της, η κα. Αλεξία Τάντση έκανε εκτενή αναφορά στο φλέγον ζήτημα του ιερού δικαιώματος της αγέννητης ζωής. Ο δρ. Ιατρικής κ. Νικόλαος Παπαδόπουλος αποκάλυψε στο προσηλωμένο κοινό, πολλές από τις αιτίες της ανεπάρκειας της κυβέρνησης στην διαχείριση της υγειονομικής κρίσης των τελευταίων ετών. Και βέβαια δεν θα μπορούσε να μην υπάρξει παρέμβαση στο πολύ σημαντικό ζήτημα της καταστροφής του πρωτογενούς τομέα. Ο δρ. Ζώης Ζαρταλούδης όντας άνθρωπος της πρώτης γραμμής, αναφέρθηκε εκτενέστατα σε μελέτες και στατιστικά στοιχεία που δείχνουν την σοβαρότητα του ζητήματος και έθεσε επί των τύπων των ήλων τους υπεύθυνους για όλα αυτά. Ένας μαχητής της καθημερινότητας όπως ο κ. Βασίλης Δανδίκας, έχοντας καθημερινή επαφή με επαγγελματίες όπως και αυτός, εξιστόρησε την σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν εκατομμύρια Έλληνες στον άνισο αγώνα τους για επιβίωση, κάνοντάς τους κοινωνούς της ζοφερής εικόνας της Χώρας. Την εκδήλωση έκλεισε με μια φλογερή ομιλία ο πρόεδρος του Κινήματος κος.Δημήτριος Νατσιός. Πως θα μπορούσαν να λείπουν από μια τέτοια ομιλία οι πραγματικοί Έλληνες κυβερνήτες , όπως ο Καποδίστριας και άλλοι που με το παράδειγμα τους έδειξαν πως πρέπει να κυβερνά τον τόπο του ένας Έλληνας Ηγέτης. Έδωσε ξεκάθαρο μήνυμα ότι η ΝΙΚΗ είναι ο μόνος πολιτικός φορέας, που εγγυάται την ενότητα όλων των Ελλήνων, αφού έχει συλλογική ηγεσία και ξεκάθαρο αντικειμενικό σκοπό, την κατάργηση της κομματοκρατίας. Γιατί εκτός των άλλων, η ΝΙΚΗ υπάρχει και αγωνίζεται από τον Λαό, με τον Λαό, για τον Λαό.

Δυναμική συνέχεια έπεται στα Τρίκαλα, την Πέμπτη 30 Ιουνίου και ώρα 19.30, σε νέα μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση της ΝΙΚΗΣ που θα πραγματοποιηθεί, στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΑΗΔΟΝΙΑ».

Γραφείο Τύπου
Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα «ΝΙΚΗ»
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στο Press@NIKH.gr

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα