Το Επιμελητήριο είναι δίπλα τους και τους στηρίζει.

Στο γραφείο του βρήκαμε σήμερα το πρωί τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου, ο οποίος μας διαβεβαίωσε ότι όλες αυτές τις ημέρες της κρίσης του κορωνοϊού ήταν καθημερινά εκεί προκειμένου να δίνει λύσεις σε προβλήματα που προέκυπταν και προκύπτουν σε συναδέλφους επιχειρηματίες.

Στην συνέντευξη που μας παραχώρησε μέσω Skype και που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω, ο κ. Χατζηχριστοδούλου, επαίνεσε κατ’ αρχάς για τα γρήγορα αντανακλαστικά και τους χειρισμούς της την κυβέρνηση. Μίλησε για ήδη υπάρχοντα προβλήματα που δημιούργησε αυτή η «καραντίνα» στην τοπική αγορά, και για τι κινήσεις που έκανε το Επιμελητήριο προς την επίλυσή τους.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο πρόεδρος, συγκρίνοντας την κρίση του 2010 με την σημερινή είπε πως αυτή που ζούμε είναι πολλή μεγαλύτερη και τις συνέπειές της θα τις δούμε και θα τις ζήσουμε στο άμεσο μέλλον.

Ανέφερε ακόμη ότι το Επιμελητήριο έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα στην μικρή και μικρομεσαία επιχείρηση, αφού αυτή είναι και πρακτικά η ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας.

Η σημερινή συνέντευξη που μας παραχώρησε ο κ. Χατζηχριστοδούλου ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, και μπορείτε να την παρακολουθήσετε ολόκληρη στο βίντεο που ακολουθεί:

Για να δείτε το Βίντεο πατήστε  www.kapa-news.gr/