Την στήριξή του στον Ελληνα μπασκετμπολίστα Κώστα Σλούκα, εξέφρασε ο πιο γνωστός αρθρογράφος της Hurriyet.

Ο λόγος για τον Ερτουγρουλ Οζκιοκ, ο οποίος στο παρελθόν διετέλεσε για 17 ολόκληρα χρόνια διευθυντής της μεγάλης τουρκικής εφημερίδας. Μεταξύ άλλων, ο Ερτουγρουλ χαρακτήρισε απαράδεκτα τα σχόλια στο πρόσωπο του Σλούκα , τονίζοντας πως είναι άψογος «στον τρόπο, στο ύφος και στο ήθος του».

Απόσπασμα από το άρθρο Οζκιόκ στην Hurriyet:

«Οι άγριες φυλές των κοινωνικών δικτύων τώρα επιτέθηκαν στον αγαπημένο μου μπασκετμπολίστα της Φενερμπαχτσέ, Κώστα Σλούκα. Επειδή, λένε δεν κράτησε από την άκρη το πανό για την 10η Νοεμβρίου ημέρα μνήμης του Κεμάλ. Αν είναι δυνατόν. Τι μυαλά είναι αυτά! Ποιοι είστε εσείς ώστε να ζητάτε το λογαριασμό;

Ο Σλούκας είναι πιο Φενερμπαχτσέ από τους παίχτες της Φενερμπαχτσέ. Είναι ο πιο καλός παίκτης. Παίζει έξι χρόνια. Είναι άψογος στον τρόπο, στο ύφος και στο ήθος του. Εχει γίνει Κωνσταντινοπουλίτης. Απαράδεκτα τα σχόλιά σας. Κατάρα σε αυτά τα απαίσια tweet σας».

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Σλούκας ήταν ο μοναδικός από τους παίκτες της Φενέρ που δεν κράτησε πανό που αφορούσε τα 81 χρόνια από τον θάνατο του Κεμάλ Ατατούρκ και το οποίο έγραφε«θυμόμαστε με νοσταλγία και σεβασμό».


Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/spor/pleyro-sloyka-o-pio-gnostos-arthrografos-hurriyet