Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης ΠιερίαςΜε ταχείς ρυθμούς, αποπερατώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης τμημάτων από Αλώνια-Παλιόστανη, που εντάσσονται σε ένα ακόμη σημαντικό έργο ,που υλοποιείται στη 10η Επαρχιακή οδό, για τη διασφάλιση ασφαλών συνθηκών κυκλοφορίας και την αναβάθμιση της περιοχής»

Αυτοψία, στο εξελισσόμενο έργο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας,΄΄Αντιμετώπιση εκτεταμένων φαινομένων καθιζήσεων στο κατάστρωμα της 10ης  Ε.Π.Ο. της Π.Ε. Πιερίας΄΄, πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, συνοδευόμενη από τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Παναγιώτη Μαυρίδη.

Την ολοκλήρωση και την καλή ποιότητα των εργασιών ασφαλτόστρωσης, τμημάτων από Αλώνια-Παλιόστανη, διαπίστωσε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας. Το έργο, που έχει ενταχθεί στο Π.Ε.Δ. χρηματοδοτούμενο από ΚΑΠ, με προϋπολογισμό μελέτης   280.000,00 € ( με Φ.Π.Α. 24% ), υλοποιείται στη 10η Επαρχιακή οδό-η αρμοδιότητα συντήρησης της οποίας ανήκει στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.

Εργασίες ισοπεδωτικής στρώσης ασφαλτοτάπητα, εκσκαφή με αφαίρεση της υφιστάμενης οδοστρωσίας και στη συνέχεια κατασκευή εξυγιαντικής υπόβασης-βάσης οδοστρωσίας, εργασίες κατασκευής επένδυσης ρείθρων, καθαρισμού και κατασκευής χωμάτινων ρείθρων, για την ομαλή απορροή των ομβρίων, εργασίες διαγράμμισης και τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας, προβλέπονται μεταξύ άλλων, για την ολοκλήρωση του έργου.