Σε δεύτερο τρίωρο χειρουργείο υποβλήθηκε η 34χρονη Ιωάννα, με τα εγκαύματα που έχει υποστεί να είναι πολύ σοβαρά στο πρόσωπο αλλά και το σώμα της.

Το 18% του σώματός της φέρνει σοβαρά εγκαύματα, και σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, περίπου το 7% του προσώπου της παραμένει αλώβητο.

Δηλαδή φέρει εγκαύματα το 93% του προσώπου της. Η ποσότητα του καυστικού υγρού ήταν πάρα πολύ μεγάλη.

Η εγχείρηση σύμφωνα με τους γιατρούς πήγε καλά, οι ίδιοι μαζί με ειδικούς ψυχολόγους προσπαθούν να την στηρίξουν γιατί η ψυχολογική της υγεία είναι βεβαρημένη.

Η ίδια δεν έχει ζητήσει να δει το πρόσωπό της, ενώ τα χειρουργεία που θα ακολουθήσουν θα είναι πολλά.

Πολύ κοντά στον δράστη η ΕΛΑΣ

Πολύ κοντά, σύμφωνα με πληροφορίες του Dikaiologitika News βρίσκονται οι Αρχές για τον εντοπισμό του δράστη που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη, καθώς οπτικοακουστικό υλικό, μαρτυρίες και τηλεφωνικές κλήσεις έχουν σφίξει πια τον κλοιό. Την ίδια στιγμή πηγές του Dikaiologitika News αναφέρουν ότι οι έρευνες έχουν στραφεί και σε συγγενικό πρόσωπο της 34χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Dikaiologitika.gr από αστυνομικές πηγές, οι έρευνες αυτή τη στιγμή στρέφονται και σε συγγενικό πρόσωπο της 34 χρονης. Το συγγενικό πρόσωπο φέρεται να ανακάλυψε κρυφά στοιχεία και μυστικά της κοινωνικής ζωής του θύματος. Τα στοιχεία αυτά ενδεχομένως να συνδέονται και με την προσωπική, οικογενειακή ζωή του συγγενικού προσώπου κάτι το οποίο δεν αποκλείει από την έρευνα της η Αστυνομία.

Η αστυνομία πάντως είναι κοντά στον εντοπισμό του δράστη κι η σύλληψη δεν αποκλείεται να είναι πια θέμα ωρών εκτός και αν υπάρξει κάποια ανατροπή στα έως τώρα δεδομένα.

Υπενθυμίζεται ότι η 34χρονη δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι το μεσημέρι της προηγούμενης Τετάρτης στην Καλλιθέα, πηγαίνοντας προς την δουλειά της. Αμέσως αναζήτησε βοήθεια στο κοντινότερο φαρμακείο και από εκεί διακομίσθηκε στο Metropolitan ενώ τώρα νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στο Θριάσειο Νοσοκομείο.

Όπως δήλωσε στο Dikaiologitika News ο πρόεδρος των Ελλήνων Αστυνομικών κι αστυνόμος Β’ της ΕΛΑΣ Γιώργος Καλλιακμάνης: Ο τρόπος και το μέσο που χρησιμοποιήθηκε για αυτή την αποτρόπαια πράξη παραπέμπουν περισσότερο σε εκδικητική συμπεριφορά που έχει ως υπόβαθρο την αντιζηλία, χωρίς φυσικά να αποκλείεται τίποτα. Οι αρχές είναι πολύ κοντά στην σύλληψη του δράστη και θα έχουμε εξελίξεις πολύ άμεσα.