Γουλάρας Δημήτριος Τηλεφώνα: 694 – 451 3619 & 23520 42 848

Erato Wine Restauran στο Λιτόχωρο

ΟΣΑ ΑΓΑΠΉΣΕΙΣ ΘΑ ΝΑΙ ΞΕΝΑ!!

Βαγγέλης Λαγδάρης: «Βἠμα-βήμα κερδίζουμε το αύριο με τις πράξεις και τα έργα μας» Από το Κίτρος .

Ξεκίνησε τις συναντήσεις με φορείς της τοπικής κοινωνίας η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Βόρειας Πιερίας

Σημαντική είναι η ανταπόκριση των πολιτών της Βόρειας Πιερίας στο κάλεσμα του Δημάρχου Πύδνας-Κολινδρού Βαγγέλη Λαγδάρη, για ενημέρωση και συνεργασία. Η αρχή έγινε το βράδυ του Σαββάτου στην Πύδνα. Ήταν η πρώτη μιας σειράς συναντήσεων, παρουσία στελεχών της διοίκησης του δήμου και μελών της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών Βόρειας Πιερίας, όπου εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας ενημερώνονται για το έργο που έγινε αυτή την πενταετία, όσα έχουν δρομολογηθεί, και το πλάνο που υπάρχει για το μέλλον.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν την άποψή τους και κατέθεσαν προτάσεις, ανοίγοντας έναν παραγωγικό διάλογο. Η συζήτηση οργανώθηκε στους βασικούς τομείς ύδρευσης και άρδευσης, παιδείας, πολιτισμού και αθλητισμού, καθώς και περιβαλλοντικής και κοινωνικής πολιτικής. Η διοίκηση του δήμου απέδειξε και στα επί μέρους ζητήματα ότι διαθέτει εμπειρία και γνώση για να οδηγήσει την τοπική κοινωνία σε ένα καλύτερο αύριο.

Στη συνάντηση του Σαββάτου, όπως ήταν λογικό το ενδιαφέρον εστιάστηκε στην Δημοτική Ενότητα Πύδνας. Εδώ, η διοίκηση του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού κατάφερε με συστηματική δουλειά να προχωρήσει υποθέσεις που απασχολούν εδώ και χρόνια τους δημότες. Η αναβάθμιση της ύδρευσης και άρδευσης μιας κατεξοχήν αγροτικής περιοχής, οι επεμβάσεις σε αθλητικές κι εν γένει κτιριακές υποδομές, κι η αναζήτηση δυνατοτήτων τουριστικής, εμπορικής και πολιτιστικής ανάπτυξης έχουν προχωρήσει είτε σε στάδιο δημοπράτησης έργων, ή ένταξης σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα, ή ωρίμανσης μελετών.

Το κλίμα που επικράτησε στο πρώην δημαρχείο Πύδνας έφερε αισιοδοξία στους συμμετέχοντες και την πίστη ότι τα βήματα που γίνονται για την βελτίωση της καθημερινότητας σε κάθε οικισμό της Δημοτικής Ενότητας Πύδνας είναι στην σωστή κατεύθυνση. Κι όπως τόνισε ο Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού Βαγγέλης Λαγδάρης, «έχουμε αποδείξει ότι όταν λέμε βήμα-βήμα κερδίζουμε το αύριο, είναι κάτι παραπάνω από σύνθημα. Το εννοούμε και το αποδεικνύουμε με τις πράξεις και τα έργα μας».

..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..

Share this post