Σε τεχνικό πρόβλημα αποδίδει το υπουργείο Παιδείας την απώλεια αιτήσεων των μαθητών από το σύστημα εγγραφών και με ανακοίνωση ζητά από τους Διευθυντές των Σχολείων να ενημερώσουν τους γονείς και μαθητές για επανυποβολή των αιτήσεων.

Παράλληλα το υπουργείο Παιδείας παρατείνει την προθεσμία υποβολής αιτήσεων κατά μία ημέρα, μέχρι αύριο δηλαδή 3 Ιουλίου.

Ειδικότερα η ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας προς τους Διευθυντές των σχολείων έχει ως εξής:

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω τεχνικού προβλήματος που διαπιστώθηκε στην εφαρμογή e-eggrafes, το οποίο προέκυψε κατά την προσπάθεια βελτίωσης απόκρισης του συστήματος, παρακαλείσθε να αποστείλετε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή με οποιοδήποτε πρόσφορο τρόπο στους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών οι οποίοι/ες είναι ανήλικοι/ες ή στους ίδιους/ες αν είναι ενήλικοι/ες, το κάτωθι κείμενο προς ενημέρωσή τους:

«Λόγω τεχνικού προβλήματος που διαπιστώθηκε στην εφαρμογή e-eggrafes, κατά την προσπάθεια βελτίωσης απόκρισης του συστήματος, είναι απαραίτητο να υποβληθούν εκ νέου οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν από την Κυριακή 28-06-20 και ώρα 00:01 έως και την Τρίτη 30-06-20 και ώρα 08:30».

Επιπλέον,αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, δίνεται ΠΑΡΆΤΑΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΏΝ ΑΙΤΉΣΕΩΝ Εγγραφής, Ανανέωσης εγγραφής και Μετεγγραφής σε ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. ΈΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 03 ΙΟΥΛΊΟΥ 2020 και ώρα 23:59».

Με εκτίμηση,
ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΝΤΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ