«Πρόσκληση σε διαδικτυακή ενημερωτική – επιμορφωτική συνάντηση για θέματα αντιμετώπισης του κορονοϊού Covid-19»

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της Δ.Δ.Ε. Πιερίας για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας για τον κορονοιό COVID19 διοργανώνεται, σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Κατερίνης, ευρεία ενημερωτική – επιμορφωτική διαδικτυακή διάσκεψη με θέμα: “Λήψη μέτρων προφύλαξης και προστασίας, τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου, δέσμη ενεργειών για την αντιμετώπιση πιθανών ή/και καταγεγραμμένων κρουσμάτων COVID-19”.

Η τηλε-διάσκεψη (conference call) με εισηγητή τον ειδικό παθολόγο κ. Κωνσταντίνο Σαρηγιαννίδη, Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Κατερίνης και επιστημονικό υπεύθυνο για θέματα COVID-19, θα πραγματοποιηθεί με τη χρήση της πλατφόρμας Webex την Τετάρτη 30-09-2020 και ώρα 18:30’. Καλούνται να συμμετάσχουν τα διευθυντικά στελέχη και οι εκπαιδευτικοί, τα μέλη των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων και οι μαθητές /μαθήτριες των σχολικών μονάδων της Δ.Δ.Ε. Πιερίας.

Παρακάτω, παρατίθενται αναλυτικές πληροφορίες για τη διεξαγωγή της τηλε – διάσκεψης.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Covid-19 από τον ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020, 18:30 μ.μ.

Meeting number: 121 945 1433 Password: 30092020

https://minedu-secondary.webex.com/minedusecondary/j.php?MTID=m0d1aff825be309262cc7e478d5f712ce

Για τη συμμετοχή στη διάσκεψη, επιλέγοντας τον παραπάνω σύνδεσμο (link) θα μεταφερθείτε στον φυλλομετρήτη (browser) που χρησιμοποιείτε από όπου μπορείτε να επιλέξετε εάν θέλετε να συνδεθείτε μέσω του φυλλομετρητή σας (Join from browser) ή να εισέλθετε στην εφαρμογή Cisco Webex Meetings που έχετε ενδεχομένως εγκαταστήσει ήδη στον υπολογιστή σας. Γνωρίζοντας ότι η γνώση μεθόδων και δεξιοτήτων για την ατομική προστασία και την παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης με υγειονομική ασφάλεια, σε συνδυασμό με τη βεβαιότητα ότι η εκπαίδευση σε πρακτικές και ενέργειες αποτροπής της εξάπλωσης του κορονοιού COVID – 19 συμβάλλουν καθοριστικά στην προστασία της υγείας των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας και κατ’ επέκταση στην ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία των σχολείων, σας καλούμε να συμμετάσχετε μαζικά στην προγραμματισμένη τηλε – διάσκεψη. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για τυχόν διευκρινίσεις.

Η Διευθύντρια της Δ.Δ.Ε. Πιερίας Μεταξία Τσιαργαλή

Με εκτίμηση,
ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΝΤΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ