Σας ενημερώνουμε ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα e-εγγραφές που ήταν ξανά σε λειτουργία έως την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020 έχει κλείσει και θα ανοίξει ξανά 7-9 Σεπτεμβρίου 2020 προκειμένου να υποβληθούν εκπρόθεσμες πλέον εγγραφές. Οι εκπρόθεσμες εγγραφές θα πρέπει να εγκριθούν από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Οι μαθητές που δεν θα έχουν εγκεκριμένη εγγραφή έως τις 17 Σεπτεμβρίου, θα πάρουν κανονικά τις απουσίες τριών ημερών.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ανανεώσετε την εγγραφή του παιδιού σας στο Γενικό Λύκειο Κονταριώτισσας, και εφόσον η εγγραφή δεν έχει γίνει τους προηγούμενους θερινούς μήνες παρακαλούμε να προσέλθετε επειγόντως στο Λύκειο από τις 7/9/2020 έως τις 9/9/20, από τις 9.00πμ έως τις 1.00μμ με τους κωδικούς taxis και τον αριθμό μητρώου του μαθητή/τριας (από τον έλεγχο) ώστε να ολοκληρώσετε την εγγραφή με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών του Λυκείου. Να έχετε μαζί σας ταυτότητα δική σας και μαθητή/τριας καθώς και τους αριθμούς τηλεφώνων και τα email των κηδεμόνων και του μαθητή/τριας. Μπορείτε να έχετε προσυμπληρωμένη την υπεύθυνη δήλωση στοιχείων επικοινωνίας που αναφέρεται και παρακάτω.

Όσοι ήδη έχετε κάνει την ανανέωση εγγραφής του παιδιού σας ηλεκτρονικά, θα χρειαστεί άμεσα, πριν την έναρξη των μαθημάτων, να φέρετε στο σχολείο όσα στοιχεία λείπουν από το φάκελό σας. Αυτός πρέπει να περιέχει:

·Α) αίτηση εγγραφής (την κάνετε στο σχολείο και πρωτοκολλείται)

·Β) εκτύπωση ηλεκτρονικής εγγραφής (την τυπώνετε στο σπίτι ή έρχεστε με τους κωδικούς TAXIS για να την τυπώσουμε στο σχολείο).

·Γ) φωτοτυπίες της ταυτότητας κηδεμόνα και παιδιού

·Δ) υπεύθυνη δήλωση στοιχείων επικοινωνίας (συμπληρώνονται ΟΛΑ τα πεδία στοιχείων. Θα βρείτε την δήλωση στην ιστοσελίδα του σχολείου)

Αν έχετε κάνει όλα τα παραπάνω ήδη τους προηγούμενους θερινούς μήνες, δεν χρειάζεται να κάνετε καμία ενέργεια.

Το Λύκειο Κονταριώτισσας εύχεται σε όλους τους μαθητές και τους γονείς τους καλή σχολική χρονιά! Ελπίζουμε τα προβλήματα που δημιουργούν οι συγκυρίες να αμβλυνθούν σύντομα και να μην έχουν μεγάλη επίπτωση στην πρόοδο των παιδιών. Ευελπιστούμε σε μια στενή επικοινωνιακή σχέση με όλους εσάς τους κηδεμόνες των μαθητών και των μαθητριών μας. Αυτή θα στηριχθεί κυρίως στη σωστή χρήση του email σας και στις σωστές λίστες στοιχείων επικοινωνίας που θα παραδώσετε στο Λύκειο. Όσο νωρίτερα συλλέξουμε τα σωστά στοιχεία επικοινωνίας με σας και τα παιδιά σας, τόσο ευκολότερη και πιο έγκαιρη θα είναι η επικοινωνία και η ενημέρωσή σας. Ζητήσαμε ήδη κατά την εγγραφή να δώσετε τα στοιχεία αυτά στην υπεύθυνη δήλωση που αναρτήσαμε και στην ιστοσελίδα του σχολείου. Όσοι δεν τα έχετε συμπληρώσει ακόμη ή είναι ελλειπή, παρακαλούμε να περάσετε αυτή την εβδομάδα από το σχολείο που θα είναι ανοιχτό κάθε μέρα πλέον, από τις 8.30πμ έως τις 1.30μμ

Όσοι μαθητές δεν έχουν κάνει εγγραφή στο Πανελλήνιο σχολικό δίκτυο, επειγόντως να κάνουν ώστε να αποκτήσουν αυτό το email και να μας το δηλώσετε. Να ελέγχουν τακτικά το email τους. Να ελέγχουν επίσης καθημερινά την ιστοσελίδα του σχολείου μας για ανακοινώσεις και ειδοποιήσεις.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παρακαλώ επικοινωνήστε με το σχολείο.

Λεπτομέρειες για την υπεύθυνη δήλωση που θα συμπληρώσετε στο σχολείο θα βρείτε και στην ιστοσελίδα του Λυκείου www.lykeio-kontariotissas.gr

Παρακαλούμε, ενημερώστε όσους συμμαθητές γνωρίζετε, ώστε να λάβουν όλοι το μήνυμα αυτό.

Εκ μέρους του Διευθυντή

Γρηγόρης Καλόμοιρος, χημικός, υπεύθυνος επικοινωνίας.

Με εκτίμηση,
ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΝΤΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ