Γουλάρας Δημήτριος Τηλεφώνα: 694 – 451 3619 & 23520 42 848

Erato Wine Restauran στο Λιτόχωρο

ΟΣΑ ΑΓΑΠΉΣΕΙΣ ΘΑ ΝΑΙ ΞΕΝΑ!!

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΝΔΡΕΑΤΟΣ Σαββάτο 23 Μαρτίου στις 10.00μμ.

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος εδώ και αρκετά χρόνια , δίνει το δικό του μουσικό στίγμα που το χαρακτηρίζει η συνέπεια και ο σεβασμός στο κοινό του.
Μέσα από σημαντικές συνεργασίες και επιλεγμένες εμφανίσεις , ο αγαπημένος ερμηνευτής με την γνήσια λαϊκή φωνή υπηρετεί πιστά αυτό που αγαπά περισσότερο… το Λαϊκό Τραγούδι .

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις σημαντικότερες φωνές της νεότερης γενιάς του Λαϊκού τραγουδιού , με μία “γεμάτη” μουσική διαδρομή και με τραγούδια που αγαπήθηκαν με τρόπο διαχρονικό. Μια γνήσια Λαϊκή φωνή που ξεχωρίζει για τις εξαιρετικές του ερμηνείες ,με μια σημαντική καριέρα και μια μεγάλη προσωπική δισκογραφία στο χώρο της έντεχνης λαϊκής μουσικής
Στις επιλεγμένες εμφανίσεις του ανά την Ελλάδα, αφήνει το καλλιτεχνικό του αποτύπωμα και υπόσχεται σε αυτές τις μουσικές συναντήσεις με το κοινό του ,έχοντας σύμμαχο τις πιο γνωστές ερμηνευτικές του στιγμές , να μας κάνει να ταξιδέψουμε σε έρωτες , φιλίες , τόπους και συναισθήματα ……
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος γνήσιος εκπρόσωπος της μεγάλης λαικής σχολής του λαϊκού μας τραγουδιού ξεχώρισε έως σήμερα για τις συνεργασίες του με σημαντικούς συνθέτες όπως ο Βαγγέλης Κορακάκης, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Άκης Πάνου, ο Παντελής Θαλασσινός και άλλοι.
Σημαντική στιγμή στην καριέρα του η εμφάνιση του στο Καλλιμάρμαρο με το έργο του Παναγή Μπαρμπατη “Ωδή στον Μίκη Θεοδωράκη”, μία συνεργασία που συνεχίζεται μέχρι και τώρα.

Το νέο του τραγούδι” Άστο Να Πάει “σε μουσική Χρήστου Παπαδόπουλου και στίχους Κωσταντίνου Στρατή μόλις κυκλοφόρησε από το Ogdoo music group , σημειώνοντας ήδη μεγάλη επιτυχία και εμπεριέχεται στη νέα δισκογραφική του δουλειά με τίτλο “ΑΛΛΑΓΗ ΕΠΟΧΗΣ”.
To τραγούδι αυτό είναι μία ιδιαίτερη λαϊκή μπαλάντα που ο Γεράσιμος Ανδρεάτος απογειώνει με την εκφραστική ερμηνεία του!

Τριάντα χρόνια τώρα, ο αγαπημένος ερμηνευτής των μεγάλων επιτυχιών δεν σταματά να μας εκπλήσσει γιατί…. Όσο η Ελλάδα ονειρεύεται θα σιγοτραγουδά τραγούδια μαζί με την φωνή του Γεράσιμου!

Share this post