email: odigospierias@gmail.com
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Γιάννης Τσίπας: Ο ” ΑΙΓΙΝΙΩΤΗΣ ” … ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ !

διαφήμιση

Του Γιώργου Καρανικόλα

Γεννήθηκε το 1946 και είναι κάτοικος Αθηνών και διαμένει στην  περιοχή μεταξύ Αμαρουσίου και Κηφισιάς .

Ο λόγος για τον Γιάννη Τσίπα, που ασχολήθηκε  με τον στίβο στην ομάδα του Α.Ο. Κηφισίας και εν  συνεχεία μεταγράφηκε στον ΠΑΟ στους δρόμους ημιαντοχής κύρια – 800 μέτρα – με αξιόλογες επιδόσεις και δακρίσεις Παννελαδικά .  

Σπούδασε οικονομικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Πειραιά με μάστερ Οικονομικών και marketìng σε Γερμανικό αντίστοιχο ίδρυμα .

Ακολούθησε η στρατιωτική του θητεία, την οποία εκπλήρωσε στην περιοχή της Βόρειας Πιερίας και συγκεκριμένα στον Κολινδρό ως έφεδρος αξιωματικός στις αρχές της δεκαετίας του 1970 .

Έπειτα μεταβαίνει στη Γερμανία, όπου συνεχίζει και διευρύνει τις σπουδές του στα Οικονομικά και το marketing και διαμένει εκεί περίπου 20 χρόνια, εργαζέται και κάνει σπουδαία επαγγελματική καρριέρα στον τομέα αυτό.

Στην διάρκεια του στρατιωτικού μένει στο Αιγίνιο και ξεκινά μια άρρηκτη σχέση αγάπης με τον τόπο μας καθώς και φιλικών σχέσεων με ανθρώπους κάθε ηλικίας, που διατηρεί έως σήμερα .. ως ” κόρη οφθαλμού ” .

Ουδέποτε ανέκοψε την επαφή με το Αιγίνιο το οποίο υπεραγαπά και επισκέφτεται όταν το επιτρέπουν οι υποχρώσεις του .

Άνθρωπος της προσφοράς, που χωρίς … τυμπανοκρούσιες εξυπηρέτησε και βοήθησε διαχρονικά αρκετούς Επαγγελματίες του Αιγινίου, πάνω στο αντικείμενο της δουλειάς του, το οποίο γνώρίζει εξαιρετικά .

Θα ήταν παραλείψη μας αν δεν τονίζαμε την συνεχή παρούσια του σ’ όλους σχεδόν τους αγώνες των ομάδων του Αιγινίου στο Λεκανοπέδιο της Αττικής στο ποδοσφαίρο  ( ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ –  Πρωτάθλημα Β’ εθνικής κατηγορίας), Βόλει ( ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ – Πρωάθλημα Α1 εθνικής κατηγορίας ), και Μπάσκετ (ΓΑΣ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ – Πρωτάθλημα Β’ εθνικής κατηγορίας ), δείχνοντας έμπρακτα τόσο την ευσθησία του πρός τον αθλητισμό, που υπηρετήσε ο ίδιος με ζήλο και αυταπάρνηση , όσο και για την ανταπόδωση της καλοσύνης του στην κωμόπολη του Αιγινίου, που έχει τις καλύτερες μνήμες και αναμνήσεις από τον στρατό.

Screenshot 1 85

Ο κ. Τσίπας αφενός μέν με την αναδιότελεια, που τον διακρίνει και αφετέρου με την συνεχή και τεράστια παρουσία του, τόσο ως αθλητής του συλλόγου, όσο και ως φίλαθλος, ” βέρος ” Κηφισιώτης δεν θα μπορούσε ν’ απουσιάσει από την υπερπρσπάθεια, που λαμβάνει χώρα τον τελευταίο καιρό στο … ποδόσφαιρο της Κηφισιάς με συνέπεια τα τελευταία τρία χρόνια να  συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο ως μέλος της ” ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ ” και ευχαριστεί θερμά τους κ.κ. Χρήστο Πρίτσα και Βασίλη Γατζούλα της ΠΑΕ για την μεγάλη τους προσφορά στην ομάδα .

Screenshot 2 38

 Η ενεργή ενασχόληση του είναι απόλυτα επιτυχήμενη, αφού ο σύλλογος των Βορείων προαστείων  βρίσκεται μια ανάσα από την άνοδο της στη Super leauge,για πρώτη φορά στην ιστορία της . 

Είμαι τυχερός που γνωρίζομαι προσωπικά με τον Γιάννη Τσίπα έναν αγνό θιασιώτη του αθλητισμού, έναν λάτρη της νομιμότητας, με υψηλές αξίες και βαθιά βιώματα, έναν υπέρμαχο της αντικειμενικότητας, με γνώσεις και εμπειρία,  πραγματικό τζέντλεμαν, που έχει ανάγκη σήμερα το Ελληνικό Επαγγελματικό Ποοσφαίρο .

Πρόσφατα η εφημερίδα ” KIFISIA FOOTBALL CLUB NEWS “, του βόρειου τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής

, είχε δισέλιδο αφιέρωμα στην καριέρα του Γιάννη Τσίπα με συνεντεύξη και πλούσιο φωτορεπορτάζ, ως αθλητή και ως παράγοντα, απ’ όπου και οι παρακάτω Φωτογραφίες  .

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα