Γουλάρας Δημήτριος Τηλεφώνα: 694 – 451 3619 & 23520 42 848

Erato Wine Restauran στο Λιτόχωρο

ΟΣΑ ΑΓΑΠΉΣΕΙΣ ΘΑ ΝΑΙ ΞΕΝΑ!!

Γιώργος Κυριακίδης Υπ. Δ. Σύμβουλος Κατερίνης.

Γιώργος Κυριακίδης του Μιλτιάδη.

Γεννήθηκε το έτος 1967 στην Κατερίνη Πιερίας. Μόνιμος κάτοικος του συνοικισμού Βατάν της πόλης. Εργάζεται ως υπάλληλος του ΕΦΚΑ (πρώην ΟΑΕΕ- ΤΕΒΕ) Κατερίνης.

Το έτος 1997 παντρεύτηκε την Σοφία Νικολαΐδου, δικηγόρο, με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά, την Καλλιόπη και τον Μιλτιάδη. Πολιτικοποιημένος από νεαρή ηλικία, εκλέχθηκε Δημοτικός σύμβουλος το 2010 και 2014.

Άνθρωπος με διάθεση και όρεξη για προσφορά στα κοινά, με πολλές ανησυχίες και φαντασία, με έντονη και ακατάπαυστη δραστηριότητα, είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, στον συνδυασμό «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ», του Υποψηφίου Δημάρχου Κατερίνης Γιώργου Νταντάμη.

Στόχος μας είναι να δώσουμε απάντηση στα κύρια προβλήματα που συσσωρεύτηκαν  τα  προηγούμενα χρόνια και απασχολούν το μεγαλύτερο μέρος των δημοτών (αλαζονεία, αντιδημοκρατική λειτουργία δημοτικού συμβουλίου, εγκατάλειψη χωριών, γκρίζα διαχείριση, απουσία ηλεκτρονικής τεχνολογίας, έλλειψη ολοκληρωμένου σχεδιασμού κοινωνικής πολιτικής, ανυπαρξία δημόσιου απολογισμού, αναπτυξιακός σχεδιασμός χωρίς στοχεύσεις, παντελής έλλειψη συνεργασίας με όμορους δήμους σε κοινά προβλήματα).

Share this post