Στη συζήτηση για τις φετινές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Κατερίνη, στη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τρίτη 22 Οκτωβρίου, το σώμα ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο κ. Κουκοδήμο και τον Πρόεδρο του ΟΠΠΑΠ κ. Τσιαμπέρα ότι θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις «διάσπαρτα στην πόλη και όχι μόνο στο πάρκο». 

Λαμβάνοντας το λόγο ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Νταντάμης σημείωσε ότι στόχος είναι το Πάρκο να φιλοξενεί θεματικές εκδηλώσεις όλες τις εποχές του χρόνου: «Στον ευρύτερο σχεδιασμό αξιοποίησης του Πάρκου, θα έρθει αργότερα μια πιο ολοκληρωμένη πρόταση και θα χρειαστεί μια ευρύτερη διαβούλευση ώστε να αξιοποιείται το πάρκο και τις τέσσερεις εποχές του χρόνου, όχι μόνο την περίοδο των Χριστουγέννων. Η θέση είναι απλή: 4 εποχές, 4 κύριες εκδηλώσεις που πρέπει να κορυφώνονται στην εκάστοτε περίοδο». 

Απαντώντας στον Θανάση Λιακόπουλο, ο οποίος εισηγήθηκε να ενταχθεί διαδραστικό παιχνίδι με αντικείμενο το ακτινίδιο, ο κ. Νταντάμης σημείωσε: «Είμαστε περιοχή που ο πρωτογενής τομέας είναι ζωτικός και πρέπει η μία εκ των τεσσάρων εποχών να έχει την παρουσίαση των αγροτικών μας προϊόντων με εκδηλώσεις μέσα στο πάρκο. Αυτό θα λάβει και πανελλήνια εμβέλεια».