Γράφει η Ιζαμπέλ Δέδε

Δεν γίνεται σωστή επικοινωνία στον Δήμο Πύδνας-Κολινδρού ! ( Εσκεμμένα ή όχι )

Τα γλωσσικά τεχνάσματα δεν λείπουν από τους διαλόγους σε βαθμό που θα μπορούσε να πιστέψει κανείς ότι βρισκόμαστε σε διαγωνισμό λογοτεχνίας.. Το θετικό είναι ότι μάθαμε πως να μιλάμε μελλοντικά χωρίς να χρησιμοποιούμε το ” θα ” !

Η ουσία, όμως, είναι πολύ πιο σοβαρή και κρίσιμη για το μέλλον του Δήμου ενώ ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια μας ένα δράμα όπου φανερώνονται οι αληθινοί χαρακτήρες των πρωταγωνιστών.

Οι χαρακτηρισμοί του στυλ : ” Θα πρέπει τα λόγια σας να συμφωνούν με τις πράξεις σας ”, ” Είσαστε ακριβές αντίγραφο της προηγούμενης διοίκησης ”, ” Μας υποτιμάτε πολύ όταν λέτε ότι είναι αντίγραφο της διοίκησης μας ”, ” Μοιράζεται εκατομμύρια ακόμη και τώρα μετεκλογικά ” και ” καλά δεν το ξέρατε και λέγατε στον κόσμο ότι εμείς κάναμε μελέτη 2,5 εκατομμύρια ” αποδεικνύουν ότι ο εκλογικός αγώνας δεν τελείωσε ( υπομονή .. πέρασαν μόνο 2,5 μήνες )

Το μεγάλο ερώτημα, όμως, επανήρθε στο τραπέζι : ” Τελικά έχουμε 8 εκατομμύρια χρηματοδοτήσεις στο προϋπολογισμό ή δεν έχουμε ; ”

( θα μπορούσαμε να πούμε ότι το εκλογικό αποτέλεσμα παίχτηκε πάνω σε αυτό ακριβώς το ερώτημα ! )

Η απάντηση ήταν ξεκάθαρη : ” θα ήταν παράλογο να το διαψεύσω ”

Όπα ! Τι έγινε εδώ ; Άρα … Ναι ! Θα βρέξει εκατομμύρια στον Δήμο Πύδνας-Κολινδρού χάρη στα προγράμματα που εντάχθηκαν υπό την διοίκηση Λαγδάρη !

Αρκεί να μη χαθούν τα προγράμματα διότι με τόση αρνητικότητα υπάρχει και ο κίνδυνος αυτός !

Σαφώς έγινε πρώτα η δουλειά γραφείου υπό την διοίκηση Λαγδάρη και σαφώς τώρα έχει την ευθύνη της δουλειάς πεδίου η καινούρια διοίκηση … Όπως θα την είχε η κάθε καινούρια διοίκηση άλλωστε !

Αλλά υπόψιν όλων μας : Αν δεν είχε προηγηθεί η δουλειά γραφείου δεν θα είχαμε τα 8 εκατομμύρια χρηματοδοτήσεις για να προχωρήσει η τωρινή Δημοτική Αρχή στην δουλειά πεδίου !

Λοιπόν, βρείτε τα μεταξύ σας επιτέλους, διότι οι Δημότες δεν θα σας το συγχωρέσουν να χαθούν αυτές οι χρηματοδοτήσεις !!

Φροντίστε να πάρετε ότι χρειάζεται από την ΔΕΗ μη χαθούν και τα άλλα 9 εκατομμύρια του υπουργείου ανάπτυξης !

Όσον αφορά τον ” άγνωστο ” οδηγό απορριμματοφόρου ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τον Δήμο μας …. Ελλάδα είναι εδώ : μόνο με παρατυπίες και παραθυράκια λειτουργεί όλο το σύστημα !

Ιζαμπέλ Δέδε

Βίντεο 2