Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λιτοχώρου, στο κλείσιμο του 2019, συμμετείχε με επιτυχία στο MASTER junior AK 12, 14, 16 της Γ’ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκε στον ΟΑ Πτολεμαΐδας. Οι αγώνες διεξήχθησαν στις 7 και 8 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για μια διοργάνωση στην οποία συμμετέχουν οι καλύτεροι αθλητές της χρονιάς σε κάθε κατηγορία.

Συγκεκριμένα, στην κατηγορία Αγόρια 14 ετών αγωνίστηκε ο αθλητής του Ομίλου Αντισφαίρισης Λιτοχώρου Σταυρίδης Βασίλης  που κατέκτησε την τέταρτη θέση στους συγκεκριμένους αγώνες, αλλά και την τρίτη θέση συνολικά στην κατηγορία του στην Γ’ Ένωση για το 2019.

Ως Όμιλος Αντισφαίρισης θα θέλαμε να συγχαρούμε τον αθλητή για την επιτυχία του, τόσο στους συγκεκριμένους αγώνες όσο και για τη συνολική κατάταξή του, καθώς και τους γονείς του για τη στήριξη που του παρέχουν.

Συγχαρητήρια ανήκουν και σε όλους τους αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Λιτοχώρου για την καλή τους θέση στην κατάταξη της Γ’ Ένωσης αλλά και για την αγωνιστική τους παρουσία όλο το 2019, με ιδιαίτερη αναφορά στην Κάτια Καλαϊτζή, που κατέλαβε την 3η θέση στην κατηγορία της (Κ12) στην Γ’ Ένωση, στον Αντωνιάδη Ιάσονα-Φανούριο, 5ο στην κατηγορία του (Α16), καθώς και στην Κατσαμάκα Αλεξάνδρα, 10η στην Κ12.

Α12: Γκάλιος Νίκος, Αντωνίου Σταύρος, Μαγκάτσας Κων/νος

Α14: Σταυρίδης Βασίλης (3ος), Μαρινίδης Γιάννης

Α16: Αντωνιάδης Ιάσων-Φανούριος (5ος), Κουτσουπιάς Γιάννης

Κ12: Καλαϊτζή Κάτια (3η), Κατσαμάκα Αλεξάνδρα (10η), Τσούγκα Αντιγόνη, Αργυροπούλου Μελίνα, Παπαγεωργίου Νίκη, Αντωνίου Βιολέτα, Λαμπροπούλου Ιωάννα

Κ16: Σταυρίδου Δέσποινα

Κ18: Ζωγράφου Αγγελική

Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές του Ομίλου μας ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στο επόμενο έτος, υγεία και καλές γιορτές σε όλους.