Καθημερινά, Δευτέρα – Παρασκευή, 11:00 -13:00, η Χριστίνα Σιδηροπούλου και ο Ανδρέας Γαλανός, στην “ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ” της επικαιρότητας.

Σήμερα, Πέμπτη 19 Μαρτίου συνομιλούμε και καταγράφουμε εξελίξεις και απόψεις με τους:

– Μαρία Μαλλιάρα, Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Υγείας Κεντρικής Μακεδονίας & Διευθύντρια Νεφρολογίας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης. Μας δίνει τις νεώτερες εξελίξεις για τον κορονοϊό, συμβουλές για τις ευπαθείς ομάδες και τα μέτρα που λαμβάνονται σε επίπεδο Περιφέρειας.

– Ευαγγελία Ξυπτερά, Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας και μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων. Σχολιάζουμε την επικαιρότητα και τις προβλέψεις για τον τουρισμό στη χώρα και την Πιερία.

– Μαρία Μίχου, Οικονομολόγος – πρ. Βουλευτής Πιερίας. Παρουσίαση και ανάλυση των νέων μέτρων της Κυβέρνησης για το επιχειρείν. 

 – Βασίλη Κοντοκώστα, Dj. Μιλάμε για την πρωτοβουλία των Dj της Κατερίνης, στην οποία συμμετέχει και το Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης, #kanoumeparty, το Σάββατο 21/3, στις 18:30 

Συντονιστείτε στους 95,3fm για Άμεση και Αξιόπιστη Ενημέρωση

Μας ακούτε και ιντερνετικά ακολουθώντας τον σύνδεσμο: http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1051

(σ.σ.: για την τρέχουσα περίοδο, όλες οι εκπομπές του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης αναστέλλονται. Η έγκυρη ενημέρωση ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ παραμένει, με μια καθημερινή δίωρη πρωινή αναλυτική εκπομπή, 11:00 – 13:00, και τίτλους ειδήσεων το πρώτο πεντάλεπτο κάθε ώρας από τις 10:00 – 22:00)