Σήμερα 15 Νοεμβρίου 2020 στις 12:00μ Ραντεβού στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης

Δράσεις Συλλόγου Διαβητικών Ν. Πιερίας

Στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας κατά του Σακχαρώδη Διαβητη ο Σύλλογος Διαβητικών Ν.Πιερίας διοργανώνει δράσεις με θέμα το Σακχαρώδη Διαβητη και τη νόσο Covid 19 .

Το μήνα Νοέμβριο και με τη στήριξη του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης ο Σύλλογος έχει καλεσμένους επιστήμονες υγείας – ειδικούς την Κυριακή στη Ραδιοφωνική Εκπομπή της κας Σωτηρίας Ουσταμπασίδου Προέδρου των Διαβητικών Ν. Πιερίας , Μέλος του ΔΣ της Ποσσασδία , Αντιπροέδρου της Δηκεδηκ ,Ραδιοφωνική παραγωγό της Ραδιοφωνικής εκπομπής “Στόχος η υγεία με τη Σωτηρία” στο www.953fm.gr και 12μ .
Τα θέματα που αναπτύσσονται αφορούν στον Σακχαρώδη Διαβήτη και σκοπό έχουν την σωστή ενημέρωση της διαβητικής κοινότητας καθώς και την ευαισθητοποίηση των πολιτών.
Το Σάββατο στις 14 Νοεμβρίου 2020 παράλληλα θα μοιραστούν μάσκες και ενημερωτικά έντυπα στους πολίτες από τις 8:30-10:30 πμ .
Στις 19 Νοεμβρίου 2020 και 14:30 – 16:00μμ μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή του κου Ευγένιου Παπαδόπουλου στο τοπικό τηλεοπτικό σταθμό Δίον θα γίνει συζήτηση για το Σακχαρώδη Διαβήτη και τη Covid 19 καθώς και το ρόλο των Νοσηλευτών στους ασθενείς που νοσούν από Σακχαρώδη Διαβήτη μιας και φέτος παγκόσμια το θέμα είναι ” Νοσηλευτές και Διαβήτης “
Θα κλείσει με τις δράσεις του ο Σύλλογος με διαδικτυακή ομιλία δύο ιατρών για το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή , πως μπορεί ο άνθρωπος με Σακχαρώδη Διαβήτη να αντιμετωπίσει την δύσκολη αυτή κατάσταση ,πως επηρεάζεται η ψυχολογία του και πως πρέπει να δράσει στην περίπτωση που έχει Covid 19 , Σακχαρώδη Διαβήτη και άλλα νοσήματα

Με εκτίμηση

Για το ΔΣ

Η πρόεδρος των Διαβητικών Ν Πιερίας

Σωτηρία Ουσταμπασίδου