Γουλάρας Δημήτριος Τηλεφώνα: 694 – 451 3619 & 23520 42 848

Erato Wine Restauran στο Λιτόχωρο

ΟΣΑ ΑΓΑΠΉΣΕΙΣ ΘΑ ΝΑΙ ΞΕΝΑ!!

Μαζί μπορούμε …

ΔΤ για τις ζημιές που υπέστησαν οι αγροτικές καλλιέργειες της ΔΕ Πύδνας, του Δήμου Πύδνας Κολινδρού, από την κακοκαιρία.

 Με αφορμή τις ζημιές που προκλήθηκαν στις αγροτικές καλλιέργειες από την πρωτοφανή κακοκαιρία που έπληξε με ιδιαίτερη σφοδρότητα πολλές περιοχές της Β. Ελλάδας και ιδιαίτερα τον Δήμο μας, κυρίως την Δημοτική Ενότητα Πύδνας όπου υπέστησαν σημαντικές ζημιές  από τη χαλαζόπτωση, η διοίκηση του Δήμου, μέσω του ανταποκριτή του ΕΛΓΑ, ενημέρωσε άμεσα τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΕΛΓΑ προκειμένου να πραγματοποιηθούν επιτόπιες επισκέψεις- αυτοψίες και να γίνει αναγγελία των ζημιών.

Ο Δήμος θα προσφέρει  τις υπηρεσίες του στους πληγέντες αγρότες συνδράμοντας  στην  άμεση  σύνταξη των απαραιτήτων δηλώσεων και τις επόμενες μέρες οι παραγωγοί των περιοχών που επλήγησαν θα ενημερωθούν για την διαδικασία υποβολής των Δηλώσεων Ζημίας  που υπέστησαν.

Αναγνωρίζοντας την σπουδαιότητα και το μέγεθος της απώλειας του αγροτικού εισοδήματος, ο Δήμος θα συνδράμει στο μέγιστο δυνατό με τις υπηρεσίες του για την ολοκλήρωση των διαδικασιών που προβλέπονται. 

Ο Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού

Share this post