Γουλάρας Δημήτριος Τηλεφώνα: 694 – 451 3619 & 23520 42 848

Erato Wine Restauran στο Λιτόχωρο

ΟΣΑ ΑΓΑΠΉΣΕΙΣ ΘΑ ΝΑΙ ΞΕΝΑ!!

Μαζί μπορούμε …

Δ. Πύδνας-Κολινδρού: Συνεργασίες για το καλό του τόπου ή μάχη για «καρέκλες»;

Γράφει η Μαρία Αβραμίδου εκλεγμένη Σύμβουλος με την Παράταξη του Π. Καζά.

 

Είμαστε μέλη διαφορετικών παρατάξεων με μακρόχρονη παρουσία και δράση στο δήμο, στους  φορείς, στα  κινήματα, στα  προβλήματα. Μας ενώνει ένα κοινό όραμα για τον τόπο μας και η πεποίθησή  μας ότι με τη συνεργασία και τη συλλογική  δράση οι προσπάθειές  μας θα είναι πιο δημιουργικές, πιο  αποτελεσματικές και θα αποφέρουν μεγαλύτερο κοινωνικό  όφελος. 

 Διαφωνώ καθ’ όλα με το μνημόνιο συνεργασίας που κατατέθηκε από την δημοτική παράταξη του Π. Καζά, το οποίο συντάχθηκε εν τη απουσία μου. Εάν οι εκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι στοχεύουν στο συμφέρον του Δήμου μας και όχι στην ικανοποίηση προσωπικών φιλοδοξιών, έχουν τη δυνατότητα να το αποδείξουν συμπράττοντας με την παράταξη του δημάρχου και όχι εκβιάζοντας μοίρασμα αξιωμάτων και θέσεων. Σε κάθε άλλη περίπτωση το μεταφράζω ως “προδοσία αφενός της παράταξης και αφετέρου της λαϊκής εντολής για συμφεροντολογικούς λόγους”.

 Θεμιτές οι φιλοδοξίες και οι προσωπικές πορείες ΑΛΛΑ  επιβάλλεται να σταματούν εκεί που αρχίζει το συμφέρον του τόπου, χωρίς απαραίτητα να επιδιώκεται κάποιο υψηλό αξίωμα και μια «καρέκλα» για αντάλλαγμα.

Από το σημείο αυτό ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν. Γιατί στην τελική, όλοι θα λογοδοτήσουμε εν καιρώ ενώπιον των συμπολιτών μας.

Αυτό είναι το μνημόνιο που προτάθηκε στους εκλεγμένους από των επικεφαλή του συνδυασμού << Η ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ>>

Share this post