Με τη Γενική Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής, του Υπουργείου Παιδείας, κ. Αναστασία Γκίκα, συναντήθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019, στο γραφείο της, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Στη συνάντησαν, παρέστησαν, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Πιερίας, κ. Μπάμπης Μπρουσκέλλης, ο Πρόεδρος του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Πιερίας και 

Αιρετός Εκπρόσωπος εκπαιδευτικών Δ.Ε., κ. Θεόδωρος Σιαμάγκας, ο Ταμίας του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Πιερίας και Αιρετός Εκπρόσωπος εκπαιδευτικών Δ.Ε., κ. Στέργιος Τόκας και ο Επιστημονικός Συνεργάτης της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Δημήτρης Ρουκάς.

Θέματα και προβληματισμοί, που αφορούν την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ο σχεδιασμός για την επίλυση προβλημάτων, αλλά και η διεξαγωγή ενός ΄΄Εκπαιδευτικού συνεδρίου΄΄ στην Πιερία με τη συνεργασία του Υπουργείου Παιδείας, τέθηκαν επί τάπητος στη συνάντηση, που διεξήχθη σε θετικό κλίμα.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, ευχαρίστησε τη Γενική Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής, του Υπουργείου Παιδείας για τη συνάντηση, όπου αναπτύχθηκε εποικοδομητικός διάλογος με ανταλλαγή απόψεων και διαπιστώθηκε ότι υπάρχει εκατέρωθεν θετική διάθεση για την προώθηση γόνιμης συνεργασίας και ειδικότερα για να συνεκτιμηθούν οι προτάσεις, που κατατέθηκαν, για τον αποτελεσματικότερο σχεδιασμό της εκπαιδευτικής πολιτικής, του Υπουργείου Παιδείας, ενώ στο τέλος αντηλλάγησαν αναμνηστικά δώρα.