Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 η συνεστίαση του συλλόγου Θεσσαλών Πιερίας Γεώργιος Καραϊσκάκης στο κέντρο Ελια Πολυχώρος.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους οι παρακάτω:Βουλευτής κος Fontas Baraliakos ο Δήμαρχος κος Κουκοδήμος Κώστας: οι αντιδήμαρχοι :κοι Συμεωνίδης Ιωάννης Dimitris Morfakidis και Γιωργος Κυριακιδης : δημοτικός σύμβουλος Μπεινάς Ιωάννης . Οι πολιτευτές Στεφανος Μπιτοπουλος και Rania Patra. Λόγω υποχρεώσεων δεν παραβρέθηκαν μαζί μας αλλά έστειλαν χαιρετισμό οι :Αντιπεριφερειάρχης κα Σοφία Μαυρίδου,και ο πρόεδρος Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών Δρ Stefanos Koutras.

Μαζί μας ήταν οι παρακάτω Πολιτιστικοί Σύλλογοι., Λύκειο Ελληνίδων, με την Πρόεδρο Βάσω Κίτσιου Μπακαλοπούλου Εργαστήρι Κρητικής Παράδοσης Πιεριας ΤοΞαθέρι με τον Πρόεδρο Michalis Doulgerakis Δημήτριος Σβορώνος Πολιτιστικός Σύλλογος με τον Πρόεδρο Giannis Xristakidis Θρακική Εστία Κατερίνης με την Πρόεδρο Maria Sotiriadou Ο Πρόεδρος Κ. Σιάτρας Θωμάς ευχαρίστησε το Δήμαρχο κο Kostas Koukodimos B και μέλος του συλλόγου μας για την οικονομική ενίσχυση του στο συλλόγο και του έγινε επίδοση τιμητικής πλακέτας.

Επίσης ευχαρίστησε το ΔΣ για τον εθελοντισμό και την αγάπη τους για το Σύλλογο διότι εργάστηκαν με όρεξη και βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η συνεστίαση.Τους φίλους και τα μέλη που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας, μέσα σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες και βρέθηκαν κοντά μας.Τον :Αποστόλης Μοσχολούρης για την δωρεάν εθελοντική φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης. Τους χορηγούς Ιωάννης Συμεωνίδης Leonidas Evaggelou Παπατολίκα Απόστολο Γιωργος Μπαλτσογιας ρούχα ΑΛΑΡΜ Panagiotis Christidis για την οικονομική ενίσχυση και για τα υπέροχα και αξιόλογα δώρα.

Τους μουσικούς : Καλούσης Αθανάσιος ,Στάθη Νικόλαος ,Στάθη Δημήτριο και Μπουροζίκα Δημήτριος που μας ταξίδεψαν μουσικά σε ολη την Ελλάδα. Τα ηλεκτρονικά έντυπα και μέσα Odigos Pierias ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ , πιερικη εφημεριδα ,Pelekas Eidiseis , Λευτεριά ,kappa news ,pieria wes, Πιερική αλήθεια,. Ειδήσεις το Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης , Ράδιο Ενημέρωση 92,2 .Την αίθουσα δεξιώσεων ΕΛΙΆ για το υπέροχo φαγητό την εξυπηρέτηση και το σέρβις.

Επίσης ζητούμε συγνώμη απο όλους και όλες για ότι λάθη και παραλήψεις έγιναν. Σίγουρα πασχίζουμε για το καλύτερο . Σας ευχαριστούμε πολύ όλους σας. Σύλλογος Θεσσαλών Ν. Πιερίας Γ. Καραϊσκάκης