Γράφει η Ιζαμπέλ Δέδε

Μπορεί να έχεις ένα σάητ και να κοκορεύεσαι ότι κάνεις καλύτερη δουλειά από όλους τους άλλους αλλά οι πράξεις σου δείχνουν πόσο μικροπρεπής είσαι !!

Δικό σου κείμενο δεν έγραψες ποτέ στην ζωή σου ! Μόνο έναν τίτλο κάπου κάπου και αυτό με το ζόρι!

Στις εκλογές είχες τον τίτλο του ” υπεύθυνου γραφείου τύπου ” αλλά τα κείμενα σου τα υπαγόρευε ο ίδιος ο υποψήφιος και εσύ τα έγραφες στις χαρτοπετσέτες της καφετέριας όπου καθόσασταν και σας έβλεπε όλος ο κόσμος !! Ρεζίλη τον είχες κάνει τον υποψήφιο εκείνη την χρονιά !

Το παραδέχομαι, με τα λόγια και μόνο με αυτά, κατάφερες να αποσπάσεις πολλά λεφτά από τους πολιτικούς της περιοχής μας χωρίς να προσφέρεις τίποτα !

Είσαι τελικά ένα αξιολύπητο πλάσμα που δεν έχει ούτε την αξιοπρέπεια να αναφέρεις τον συγγραφέα των κειμένων που κλέβεις όταν υπάρχει υπογραφή !

Σου το έχω πει πολλές φορές : ΜΗΝ παίρνεις κείμενο δικό μου ΠΟΤΕ !!

Πρώτον επειδή αυτά που γράφω έχουν πάντα την υπογραφή μου αλλά εσύ τα κλέβεις και εξαφανίζεις το όνομα μου.

Δεύτερον, από την μια με υποτιμάς μπροστά στον κόσμο αλλά από την άλλη κλέβεις ότι γράφω …

Είσαι αξιολύπητο πλάσμα, λοιπόν, τόσο πολύ που όχι μόνο δεν σέβεσαι τον συνάδελφο, αλλά δεν σέβεσαι ούτε καν τα λεγόμενα σου ούτε τον εαυτό σου και έτσι αλλά λες και άλλα κανείς !

Επειδή ο κόσμος έχει λίγη λογική θα καταλάβει τι εννοώ κοιτάζοντας απλά την ημερομηνία της δημοσίευσης μου στον Οδηγό Πιερίας ( 8 Νοεμβρίου 2019 ) και την ημερομηνία της δικής σου ( 21 Νοεμβρίου 2019 )

Όσοι έχουν συναναστραφεί μαζί σου έχουν καταλάβει για ποιον μιλάω … Ειδικά οι τοπικοί πολιτικοί που την πάτησαν ….

Κατά βάθος σε λυπάμαι διότι τελικά μόνο κλεμμένα κείμενα ανεβάζεις … Το μόνο πράγμα που είναι προσωπικό σου είναι η φωτογραφία σου που βλέπει ο κόσμος μόλις ανοίγει το σάητ σου !

Ιζαμπέλ Δέδε