Την Εβδομάδα Αγάπης, από την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, το Συμμετέχω Αδέσποτα Κατερίνης θα βρίσκεται στο Άλλο Καφενείο (Αθηνών 12) με το Παζάρι Δεύτερης Ευκαιρίας στο Πατάρι και πολλές δραστηριότητες στο ισόγειο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΕΩΝ

  ΔΕΥΤΕΡΑ 16/12
18:00
“Ανοίγουμε” το ΠΑΖΑΡΙ ΣΤΟ ΠΑΤΑΡΙ. Ελάτε να “γλυκαθούμε” με χριστουγεννιάτικα κεράσματα, ευγενική προσφορά του ζαχαροπλαστείου ΜΠΟΥΣΙΑΣ (Σωκράτους 11)
19:00
Η Διώνη μαζί με την Κατερίνα Παπαποστόλου (ΖΩ.Ε.Σ) μας παρουσιάζουν στο ισόγειο το νέο τους βιβλίο με τις δύο όψεις
“Η Μεγάλη Επιστροφή” και το “Βασίλειο των Ακηδεμόνευτων Ζώων”
έναν πραγματικό οδηγό αγάπης για μικρούς και μεγάλους!
Το βιβλίο συνοδεύεται από 10 ξεχωριστά τραγούδια.

Η Κατερίνα Παπαποστόλου είναι Εκπαιδευτικός με Εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή, Εκπαιδεύτρια σκύλων και Δημιουργός της ομάδας Ζω.Ε.Σ. (Ζωοφιλικές Ενημερώσεις Σχολείων) και συγγραφέας του ήδη επιτυχημένου βιβλίου Το Δώρο.

 Η Διώνη είναι ο κακοποιημένος σκύλος που σώθηκε από την Κατερίνα και, παράλληλα, έσωσε την ίδια σε μία δύσκολη στιγμή της ζωής της.

Περισσότερα για την Διώνη και την Κατερίνα εδώ:
https://popaganda.gr/life/katerina-papapostolou-zo-e-s/
και εδώ https://www.zwes.gr/

Ελάτε να γνωρίσετε την Διώνη και την Κατερίνα από κοντά, να συμμετέχετε στην διαδραστική παρουσίαση του νέου τους βιβλίου και “να τα πούμε”!

ΤΕΤΑΡΤΗ 18/12
18:00
Παρουσιάζουμε το πρόγραμμά μας για τα σχολεία “Κι εγώ νιώθω” (Θ. Αναστασιάδης, Α. Νατσιοπούλου) στους μικρούς και μεγάλους μας φίλους και δωρίζουμε την “Ιστορία της Μπουμπούς” (Παραμύθι με χρωμοσελίδες) σε όσα παιδιά συμμετάσχουν. Φυσικά οι μικροί μας φίλοι θα πάρουν και βραβείο συμμετοχής!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/12
18:00
Φτιάχνουμε κολάζ, εκπαιδευτικά ζάρια ενσυναίσθησης και χωνάκια της αγάπης με τους μικρούς μας φίλους, με υλικά που παρέχονται με την παιδαγωγό Έλενα Μαβίδου! Όσα παιδιά συμμετάσχουν θα πάρουν μαζί τους, εκτός από τις κατασκευές τους, βραβείο συμμετοχής με το όνομά τους!

ΣΑΒΒΑΤΟ 21/12
11:00 – 18:00
“Αν ήμουν Άη Βασίλης…”
Αν ήσουν Άη Βασίλης τί θα χάριζες στα άστεγα ζώα της πόλης μας;

Το γραμματοκιβώτιο του Άη Βασίλη περιμένει τα γράμματα και τις ζωγραφιές των παιδιών για να γίνουν βιβλίο και να αλλάξουμε τον κόσμο!
Τα παιδιά που θα συμμετέχουν θα πάρουν δώρο το βιβλίο που θα περιέχει όλες τις συμμετοχές.
Τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου θα γίνουν βοήθεια για τα άστεγα ζώα της πόλης που νοσούν από λεϊσμάνεια

ΚΥΡΙΑΚΗ 22/12
13:00
Ελάτε να τσιμπολογήσουμε και να τραγουδήσουμε παρέα με τον Ιπποκράτη στο μπουζούκι και την Μαρία στην κιθάρα!
Συμμετοχή 2 ευρώ
Με το κουπόνι συμμετοχής, με επί τόπου κλήρωση, πέντε άτομα θα κερδίσουν από ένα βιβλίο!

Το ΠΑΖΑΡΙ ΣΤΟ ΠΑΤΑΡΙ για μια 2η ΕΥΚΑΡΙΑ θα είναι ανοιχτό από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ από την Δευτέρα έως και την Παρασκευή και από τις 11 το πρωί έως και τις 6 το απόγευμα το Σάββατο και την Κυριακή.

Στο παζάρι μας θα βρείτε βιβλία, vintage πινακίδες και κουτιά, γιορτινά στολίδια, κοσμήματα, διακοσμητικά, μικροέπιπλα, ρούχα και χρηστικά αντικείμενα σε εξαιρετική κατάσταση και σε πολύ καλές τιμές. Περιηγηθείτε στις φωτογραφίες των πραγμάτων που ψάχνουν μία δεύτερη ευκαιρία για να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στα άστεγα ζώα της πόλης μας στο ομώνυμο άλμπουμ φωτογραφιών.

Γιατί ΟΛΟΙ και ΟΛΑ αξίζουν μία δεύτερη ευκαιρία!

Ελάτε “να τα πούμε”!