Δευτέρα με Παρασκευή,  10 έως 12 το πρωί, η Χριστίνα Σιδηροπούλου

και ο Χάρης Εγγονίδης παρουσιάζουν ένα καθημερινό μαγκαζίνο με δημοσιογραφική ματιά αλλά και με χιουμοριστική διάθεση όπου ο πολίτης είναι πρωταγωνιστής. 

ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ

Στις 10:00, ειδήσεις και σχολιασμός της επικαιρότητας από τη δημοσιογραφική ομάδα του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης. 

– Στις 10:30, ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, ενημερώνει για την υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος BIOWASTE που αφορά τη διαχείριση οργανικών βιοαποδομήσιμων αποβλήτων (κουζίνας και κήπων – πάρκων), για την κινητή μονάδα κομποστοποίησης που εγκατέστησε ο Δήμος Κατερίνης στην περιοχή Προσήλιο και τη σχετική ενημερωτική εκδήλωση της Δευτέρας 22 Ιουνίου, στις 8μ.μ., στο αμφιθέατρο του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου της Μητρόπολης, για τους κατοίκους Σβορώνου, Ανδρομάχης και Προσηλίου. 

– Στις 11:00, ο ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ μας παρουσιάζει το νέο του single με τίτλο «ΜΗ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ» ( https://youtu.be/AaT47YBiqLU ), μιλά για την καλλιτεχνική του πορεία αλλά και για το νέο μέλος της οικογένειάς τους. 

– Στις 11:30ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2020

ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 2Ο ΕΠΑΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Μιλούν ο Διευθυντής του σχολείου ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ. Κατερίνης, Καθηγητής, ΘΑΝΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, μαθητές. 

Μείνετε Συντονισμένοι στους 95,3fm 

Εδώ μιλάς εσύ….

και η ενημέρωση συνάντησε την ψυχαγωγία! 

Ηχοληψία – Επιλογή μουσικής: Δημήτρης Παπαμάρκου

Μπορείτε να μας ακούσετε και ιντερνετικά: στο livestreaming του Δημοτικού Ραδιοφώνου http://www.953fm.gr/
ή στο http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1051