Δευτέρα με Παρασκευή,  10 έως 12 το πρωί, η Χριστίνα Σιδηροπούλου και ο Χάρης Εγγονίδης

παρουσιάζουν ένα καθημερινό μαγκαζίνο με δημοσιογραφική ματιά αλλά και με χιουμοριστική διάθεση όπουο πολίτης είναι πρωταγωνιστής. 

ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ

– Στις 10:00σύνδεση με Αθήνα. Ο Πρόεδρος της ΠΟΕ – ΟΤΑ ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΚΑΣ μιλά για την πανελλαδική στάση εργασίας των δημοτικών υπαλλήλων την Τετάρτη, από τις 7:00 – 12:00 με κύρια αιτήματα την κατάργηση του θεσμικού πλαισίου που επιτρέπει τις ιδιωτικοποιήσεις στους ΟΤΑ, την κατάργηση της διάταξης για την ενοικίαση του εξοπλισμού των ΟΤΑ σε ιδιώτες, τη διατήρηση του καθεστώτος Β.Α.Ε. και την ένταξη νέων ειδικοτήτων, τις άμεσες προσλήψεις προσωπικού.

 – Στις 10:30, ειδήσεις και σχολιασμός της επικαιρότητας από τη δημοσιογραφική ομάδα του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης. 

– Στις 11:00, σύνδεση με Αθήνα. Ο ΗΛΙΑΣ ΤΖΗΡΙΤΗΣ, Συντονιστής Τοπικών Δράσεων του χερσαίου προγράμματος της WWF Ελλάς, ενημερώνει για τη φετινή – ιδιαίτερη λόγω κορονοϊού – αντιπυρική περίοδο, τις ιδιαιτερότητες του Ολύμπου και των Πιερίων, την κλιματική αλλαγή και καταθέτει την εμπειρίατου από τις πυρκαγιές του 2007 στα Πιέρια.

– Στις 11:30, ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΝΤΑΜΗΣ, Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δ. Κατερίνης, ενημερώνει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σχολικοί τροχονόμοι, το επίμαχο ζήτημα των πληρωμών τους, για τις ενέργειές του και την επιστολή προς τον αρμόδιο υπουργό. 

Μείνετε Συντονισμένοι στους 95,3fm 

Εδώ μιλάς εσύ….

και η ενημέρωση συνάντησε την ψυχαγωγία! 

Guest Star: Νάνσυ Μπαμπίχα

Ηχοληψία – Επιλογή μουσικής: Δημήτρης Παπαμάρκου

Μπορείτε να μας ακούσετε και ιντερνετικά: στο livestreaming του Δημοτικού Ραδιοφώνου http://www.953fm.gr/
ή στο http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1051