Ενημέρωση, απόψεις, σχόλια, συνεντεύξεις και πολλές εκπλήξεις.

Δευτέρα με Παρασκευή, 10 έως 12 το πρωί, η Χριστίνα Σιδηροπούλου και ο Χάρης Εγγονίδης παρουσιάζουν ένα καθημερινό μαγκαζίνο με δημοσιογραφική ματιά αλλά και με χιουμοριστική διάθεση όπου ο πολίτης είναι πρωταγωνιστής.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ

– Στις 10:00, ο ΚΩΣΤΑΣ ΦΙΛΟΚΩΣΤΑΣ, Αντιδήμαρχος Κατερίνης, ενημερώνει για την ανακαίνιση του δημοτικού κτιρίου στην οδό Σβορώνου και τη μετεγκατάσταση των υπηρεσιών της Δημοτικής Αστυνομίας.

– Στις 10:30,ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΝΑΛΗΣ, Πρόεδρος του Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών Πιερίας, μιλά για την αντιποίηση του επαγγέλματος και τα παράνομα φυσικοθεραπευτήρια.

– Στις 11:00, ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ, Υπεύθυνος Επιστημονικής Λειτουργίας Κέντρου Υγείας Κατερίνης (πρώην ΙΚΑ), Ειδικός Παθολόγος,δίνει κατευθύνσεις για την προφύλαξη από τις υψηλές θερμοκρασίες, για τα κρούσματα του κορωνοϊού και την επιτακτική ανάγκη τήρησης των μέτρων για να μείνουμε ασφαλείς εν μέσω τουριστικής σεζόν.

– Στις 11:30,ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ με τον πεζόδρομο Αγ. Λαύρας. Καταστηματάρχες εστίασης μιλούν για την κίνηση και το restart των επιχειρήσεων.

σ.σ.: Στη διάρκεια της εκπομπής θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για το 3ο φορητό τηλέφωνο, προσφορά στου καταστήματος «Γερμανός» Κατερίνης.

Μείνετε Συντονισμένοι στους 95,3fm

Εδώ μιλάς εσύ….

και η ενημέρωση συνάντησε την ψυχαγωγία!

Guest Star: Νάνσυ Μπαμπίχα

Ηχοληψία – Επιλογή μουσικής: Δημήτρης Παπαμάρκου

Μπορείτε να μας ακούσετε και ιντερνετικά:

στο livestreaming του Δημοτικού Ραδιοφώνου https://www.953fm.gr/

στο Live24.gr https://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1051

στοe-radio.gr https://www.e-radio.gr/Dimotiko-Katerinis-953-Katerini-i1711/live