Δευτέρα με Παρασκευή,  10 έως 12 το πρωί, η Χριστίνα Σιδηροπούλου και ο Χάρης Εγγονίδης

παρουσιάζουν ένα καθημερινό μαγκαζίνο με δημοσιογραφική ματιά αλλά και με χιουμοριστική διάθεση όπου ο πολίτης είναι πρωταγωνιστής. 

ΔΕΥΤΕΡΑ 06 ΙΟΥΛΙΟΥ

– Στις 10:00, ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ με Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης. Οι επιχειρηματίες του τουρισμού ΚΑΛΙΤΡΑΤΟΣ ΧΑΛΚΙΔΗΣ (Αντιπρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας) και ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΣΙΤΛΑΚΙΔΗΣ (Γ.Γ. ΕΞΕΠ – Μέλος ΔΣ Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος), μιλούν για την εξέλιξη της τουριστικής σεζόν στην Πιερία, το κλείσιμο των συνόρων για τους Σέρβους τουρίστες, τις προοπτικές για τον εσωτερικό τουρισμό. 

 – Στις 10:30, ο ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΟΦΙΔΗΣ, Πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Κατερίνης, ενημερώνει για τα καλοκαιρινά δρομολόγια των αστικών λεωφορείων και τα υγειονομικά πρωτόκολλα που τηρούνται.

– Στις 11:00, η ΜΑΡΙΑΝΑ ΡΙΖΟΥ, Διοργανώτρια του Katerini Street Food Festival (Sunflower Production), ενημερώνει για τη διοργάνωση του Φεστιβάλ στις 16-19 Ιουλίου, στο Δημοτικό Πάρκο Κατερίνης.

– Στις 11:30, ειδήσεις και σχολιασμός της επικαιρότητας από τη δημοσιογραφική ομάδα του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης

Μείνετε Συντονισμένοι στους 95,3fm 

Εδώ μιλάς εσύ….

και η ενημέρωση συνάντησε την ψυχαγωγία! 

Guest Star: Νάνσυ Μπαμπίχα

Ηχοληψία – Επιλογή μουσικής: Δημήτρης Παπαμάρκου

Μας ακούτε και ιντερνετικά: 

στο livestreaming του Δημοτικού Ραδιοφώνου http://www.953fm.gr/
στο Live24.gr  http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1051στο e-radio.gr http://www.e-radio.gr/Dimotiko-Katerinis-953-Katerini-i1711/live