Ενημέρωση, απόψεις, σχόλια, συνεντεύξεις και πολλές εκπλήξεις.

Δευτέρα με Παρασκευή, 10 έως 12 το πρωί, η Χριστίνα Σιδηροπούλου και ο Χάρης Εγγονίδης

παρουσιάζουν ένα καθημερινό μαγκαζίνο με δημοσιογραφική ματιά αλλά και με χιουμοριστική διάθεση όπου ο πολίτης είναι πρωταγωνιστής.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ

– Στις 10:00, ειδήσεις και σχολιασμός της επικαιρότητας από τη δημοσιογραφική ομάδα του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης. Στο προσκήνιο η αποτίμηση των ζημιών από τη χθεσινή σφοδρή χαλαζόπτωση.

– Στις 10:30, ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κατερίνης, ενημερώνει για σημαντικές εξελίξεις στον Δήμο Κατερίνης όπως η έκτακτη οικονομική επιχορήγηση των 600.000 ευρώ, για τις εργασίες στο παραλιακό μέτωπο, τις απολυμάνσεις στα σχολεία αλλά και την ετοιμότητα του Δήμου για την αντιμετώπιση προβλημάτων που προκάλεσε η χθεσινή χαλαζόπτωση.

– Στις 11:00, ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, Ραδιοφωνικός Παραγωγός – αρθρογράφος («Εκτός Ύλης») – Συγγραφέας, παρουσιάζει το νέο του Βιβλίο με τίτλο «Το άρωμα μιας χαρούμενης παρακμής». Η επίσημη παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Ιουνίου, στις 7:30μ.μ, στο «Άλλο Καφενείο» (πεζόδρομος οδού Αθηνών).

– Στις 11:30, ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ, Σεφ Ξενοδοχείου, μιλά για το επάγγελμα και τα νέα δεδομένα που προκαλεί ο κορωνοϊός στην εργασία τους.

Μείνετε Συντονισμένοι στους 95,3fm

Εδώ μιλάς εσύ….
και η ενημέρωση συνάντησε την ψυχαγωγία!

Ηχοληψία – Επιλογή μουσικής: Δημήτρης Παπαμάρκου

Μπορείτε να μας ακούσετε και ιντερνετικά: στο livestreaming του Δημοτικού Ραδιοφώνου http://www.953fm.gr/
ή στο http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1051