με την Χριστίνα Σιδηροπούλου & τον Χάρη Εγγονίδη.

Ενημέρωση, απόψεις, σχόλια, συνεντεύξεις και πολλές εκπλήξεις. 

Δευτέρα με Παρασκευή,  10 έως 12 το πρωί, η Χριστίνα Σιδηροπούλου και ο Χάρης Εγγονίδης παρουσιάζουν ένα καθημερινό μαγκαζίνο με δημοσιογραφική ματιά αλλά και με χιουμοριστική διάθεση όπου ο πολίτης είναι πρωταγωνιστής. 

ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ

Στις 10:00, ειδήσεις και σχολιασμός της επικαιρότητας από τη δημοσιογραφική ομάδα του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης. 

– Στις 10:30, η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΝΔΟΥΡΑΡΗ, Ψυχολόγος – ιδιοκτήτρια και Επιστημονική Υπεύθυνη του Διεπιστημονικού Κέντρου “Προνόηση”, μιλά για τη διαχείριση του άγχους των παιδιών που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις και μάλιστα σε μια ιδιαίτερη χρονιά όπου η πανδημία του κορωνοϊού έχει επηρεάσει και την  εκπαιδευτική διαδικασία.  

– Στις 11:00, ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΚΡΑΣ, Φιλόλογος (Φροντιστήριο «Νέα Παιδεία) – Γενικός Γραμματέας Συλλόγου Φροντιστών Πιερίας, αναλύει τα θέματα των εξετάσεων στην Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία, την πρώτη μέρα διενέργειας των φετινών Πανελλήνιων Εξετάσεων.  

 – Στις 11:30, ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ, Πρόεδρος του ΕΛΓΑ, ενημερώνει για τις πρόσφατες ζημιές στην Πιερία από την ισχυρή χαλαζόπτωση, τις αποζημιώσεις, το ρόλο και τις προτεραιότητες του Οργανισμού Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων.

Μείνετε Συντονισμένοι στους 95,3fm 

Εδώ μιλάς εσύ….

και η ενημέρωση συνάντησε την ψυχαγωγία! 

Ηχοληψία – Επιλογή μουσικής: Δημήτρης Παπαμάρκου

Μπορείτε να μας ακούσετε και ιντερνετικά: στο livestreaming του Δημοτικού Ραδιοφώνου http://www.953fm.gr/
ή στο http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1051