Δευτέρα με Παρασκευή,  10 έως 12 το πρωί, η Χριστίνα Σιδηροπούλου και ο Χάρης Εγγονίδης

παρουσιάζουν ένα καθημερινό μαγκαζίνο με δημοσιογραφική ματιά αλλά και με χιουμοριστική διάθεση όπου ο πολίτης είναι πρωταγωνιστής. 

ΤΡΙΤΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ: 

SOS ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΗ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ

Στις 10:00, η ΜΠΕΤΥ ΣΚΟΥΦΑ, Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας, μιλά για το κλείσιμο των συνόρων έως τις 30/6 με ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε την Κυριακή για χώρες όπως η Σερβία και την αναστάτωση που έχει προκληθεί στους τουριστικούς προορισμούς της Β. Ελλάδος. 

– Στις 10:30, ο ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ, Πρόεδρος της ΔΕΥΑΔΟΛ – Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» Δ. Δίου – Ολύμπου, μιλά για την πορεία και το έργο της νέας δημοτικής αρχής του Δήμου Δίου – Ολύμπου, την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης του Δήμου και τις προτεραιότητες που έχει θέσει ως Πρόεδρος αλλά και την έναρξη της τουριστικής σεζόν στην Νότια Πιερία.  

– Στις 11:00, η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΞΥΠΤΕΡΑ, Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας και Μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, εκδηλώνει την αγανάκτηση των Ξενοδόχων και ιδιοκτητών καταλυμάτων για το κλείσιμο των συνόρων έως 30 Ιουνίου για συγκεκριμένες χώρες χωρίς καμία ενημέρωση από την Κυβέρνηση.

 – Στις 11:30ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2020

ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 1Ο ΕΠΑΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, την πρώτη μέρα διεξαγωγής των πανελλήνιων εξετάσεων για τους μαθητές των Επαγγελματικών Λυκείων. Μιλούν ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ. Κατερίνης, Καθηγητής, ΘΑΝΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, η Διευθύντρια του σχολείου ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑ, μαθητές. 

Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΚΡΑΣ, Φιλόλογος (Φροντιστήριο «Νέα Παιδεία) – Γενικός Γραμματέας Συλλόγου Φροντιστών Πιερίας, σχολιάζει τα θέματα των πανελληνίων εξετάσεων των ΕΠΑΛ στα ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

Μείνετε Συντονισμένοι στους 95,3fm 

Εδώ μιλάς εσύ….

και η ενημέρωση συνάντησε την ψυχαγωγία! 

Ηχοληψία – Επιλογή μουσικής: Δημήτρης Παπαμάρκου

Μπορείτε να μας ακούσετε και ιντερνετικά: στο livestreaming του Δημοτικού Ραδιοφώνου http://www.953fm.gr/
ή στο http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1051