Δευτέρα με Παρασκευή,  10 έως 12 το πρωί, η Χριστίνα Σιδηροπούλου και ο Χάρης Εγγονίδης

παρουσιάζουν ένα καθημερινό μαγκαζίνο με δημοσιογραφική ματιά αλλά και με χιουμοριστική διάθεση όπου ο πολίτης είναι πρωταγωνιστής. 

ΤΡΙΤΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ

– Στις 10:00, ειδήσεις και σχολιασμός της επικαιρότητας από τη δημοσιογραφική ομάδα του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης. 

 – Στις 10:30, ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΝΑΤΖΗΣ, Καθηγητής Διαιτησίας FIBA, Παρατηρητής Διαιτησίας Ελλάδος FIBA, Τεχνικός Κομισάριος FIBA και Μέλος της Κ.Ε. Διαιτησίας Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, μιλά για το μπάσκετ στην εποχή του κορωνοϊού, το ελληνικό και ξένο πρωτάθλημα, την Εθνική Ελλάδος και τις σημαντικές διακρίσεις αλλά και για την προσωπική του διαδρομή στο χώρο.

– Στις 11:00, η ΝΕΝΑ ΜΕΪΜΑΡΗ, συνταξιούχος Καθηγήτρια, μιλά για την ονομασία του αναγνωστηρίου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κατερίνης σε «Αίθουσα Ιγνάτιος Μεϊμάρης», τη συμβολή μιας σύγχρονης βιβλιοθήκης στην τοπική κοινωνία, τον εθελοντισμό.

– Στις 11:30, ο ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΜΠΕΡΑΣ, Πρόεδρος Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Πρόνοιας Δήμου Κατερίνης, ενημερώνει για τον θερινό κινηματογράφο που ξεκινά τον Ιούλιο στο ανοιχτό θέατρο του Δημοτικού Πάρκου και τη ριζική αναβάθμιση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Μείνετε Συντονισμένοι στους 95,3fm 

Εδώ μιλάς εσύ….

και η ενημέρωση συνάντησε την ψυχαγωγία! 

Guest Star: Νάνσυ Μπαμπίχα

Ηχοληψία – Επιλογή μουσικής: Δημήτρης Παπαμάρκου

Μπορείτε να μας ακούσετε και ιντερνετικά: στο livestreaming του Δημοτικού Ραδιοφώνου https://www.953fm.gr/
ή στο https://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1051