Γουλάρας Δημήτριος Τηλεφώνα: 694 – 451 3619 & 23520 42 848

Erato Wine Restauran στο Λιτόχωρο

ΟΣΑ ΑΓΑΠΉΣΕΙΣ ΘΑ ΝΑΙ ΞΕΝΑ!!

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΠΡΟ 20ετίας ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΈΛΛΕΙΜΜΑ ΤΟΥ;

«Ουδέν θαυμαστόν» με τον Δήμο Κατερίνης!!!

Προσφάτως, η νέα διοίκηση τού Δήμου, η οποία ακόμα δεν ανέλαβε τά ινία, δημοσίευσε «προκαταρκτική έρευνα» για το οικονομικό έλλειμμα που άφησε ο απερχόμενος και παραιτηθείς δήμαρχος Σάββας Χιονίδης ο οποίος έθεσε υποψηφιότητα ώς βουλευτής Ν.Δ. Πιερίας και… εξελέγη!!!

Στην αποκάλυψη αυτή τού νέου δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου έσπευσε ο Δήμος, δια εκπροσώπου του, να απαντήσει δικαιολογώντας το έλλειμμα τού Δήμου, λέγοντας ότι… «λεφτά υπάρχουν» και μάλιστα δημοσίευσε κατάλογο εισπράξεως χρημάτων που θα πρέπει ο Δήμος να… εισπράξει!

Παίρνοντας σήμερα 15 Ιουλίου κάποια έγγραφα στα χέρια μου που απέστειλε ο Δήμος Κατερίνης σε πολίτες για είσπραξη προστίμων από οδική παράβαση και συγκεκριμένα για παράνομη στάθμευση οχημάτων, με έκπληξη είδα ότι η μία εντολή είσπραξης αφορούσε ποσό των 1,320 ευρώ και ήταν για παραβάσεις… πρίν από 20 χρόνια, ενώ η άλλη πρό 10ετίας. Εύλογο είναι λοιπόν να υποθέσω ότι και αυτός είναι ένας τρόπος είσπραξης χρημάτων για να δικαιολογήσει ο Δήμος στην νέα διοίκηση ότι στα ταμεία του… «λεφτά υπάρχουν»!

Έλα όμως που στην πρώτη περίπτωση υπάρχει κόλλημα!!!

Η οικογένεια τής πρώτης περίπτωσης υποστηρίζει ότι πλήρωσε η οδηγός το πρόστιμο της τότε, και τώρα καλούνται οι συγγενείς να ξαναπληρώσουν εφόσον η οδηγός απεβίωσε πρό ετών και το όχημα δέν υπάρχει πλέον.

Το ευτράπελο -και νομικά απαράδεκτο-, είναι ότι, στην πρώτη εντολή πληρωμής τα στοιχεία τής θανούσης γράφηκαν λάθος, δηλαδή άλλο επίθετο και άλλο πατρώνυμο, κάτι που αποτελεί λόγο σοβαρό για την μή πληρωμή τού προστίμου. Η κόρη όμως τής θανούσης πήγε στο αρμόδιο τμήμα τού Δήμου ενημερώνοντας τον υπάλληλο για το λάθος αυτό καθώς και ότι πληρώθηκε τότε το πρόστιμο. Ο υπάλληλος απαίτησε να προσκομίσει η οφειλέτρια αντίγραφα κλήσεων καθώς και… αντίγραφο πληρωμής τού προστίμου πρίν από μια 20ετία! Τί λέτε ρε ξεφτίλες!!!

Διαμαρτυρόμενη η οφειλέτρια για την απαίτηση αυτή τού υπαλλήλου και λέγοντας του ότι είναι αδύνατον να κρατάει αντίγραφο 20ετίας, ζήτησε από τον υπάλληλο να ελέγξει το αρχείο του δίδοντας της αντίγραφο των κλήσεων, ειδάλλως δεν θα πλήρωνε.

Ο υπάλληλος ανένδοτος κατάφερε να πείσει την κυρία ότι πρέπει να πληρώσει το πρόστιμο κάνοντας και διακανονισμό για το ήμισυ τού χρέους και με 12 άτοκες δόσεις. Πέραν τούτου, ο υπάλληλος εξέδωσε νέα εντολή πληρωμής με… «διορθωμένα» τά στοιχεία τής θανούσης, αλλά δυστυχώς και πάλι έκανε λάθος στο πατρώνυμο!!!

Διαβάστε περισσότερα εδώ ...

Share this post