Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 02 Φεβρουαρίου 2020 η εκδήλωση βράβευσης των αριστούχων μαθητών της σχολικής χρονιάς 2018-2019 των Δημοτικών σχολείων, Γυμνασίου και Λυκείου της Δημοτικής Ενότητας Δίου του Δήμου Δίου – Ολύμπου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού σχολείου Νέας Εφέσου παρουσία των  σεβαστών πατέρων της Δημοτικής Ενότητας Δίου, της Αντιδημάρχου Παιδείας Δήμου Δίου – Ολύμπου κ. Ζουρζούρα Σοφία, του Αντιδημάρχου της Δημοτικής Ενότητας Δίου κ. Καλαϊτζή Αθανασίου, των Δημοτικών συμβούλων κ. Κατσαμάκα Ουρανία, κ. Τσιμήτρη Μαρία, κ. Κιάφα Πέτρο κ. Ντινάκη Απόστολο και κ. Δημητριάδη Κωνσταντίνο.

Επίσης στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Πρόεδροι της Τ.Κ Αγίου Σπυρίδωνα κ. Μιχαλήτσιος Γεώργιος, της Τ.Κ Βροντούς κ. Κορινιώτης Δημήτριος, της Τ.Κ Κονταριώτισσας κ. Παπαδόπουλος Στέφανος και της Τ.Κ Νέας Εφέσου κ. Κατιρτζής Δημήτριος.

Επιπλέον την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Προϊσταμένες των Νηπιαγωγείων, μαθητές, γονείς και εκπρόσωποι φορέων της Δημοτικής Ενότητας Δίου.

Ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Οργανωτικός Συντονιστής στο 3ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ Κεντρικής Μακεδονίας κ. Νικόλαος Γραίκος με θέμα της ομιλίας του: «Για ένα σχολείο πολλαπλών ικανοτήτων και αριστείας». Βραβεύτηκαν οι: κ. Θάνος Κόσυβας για την προσφορά του στη συγγραφή του παιδικού βιβλίου, η κ. Καλλιόπη Καρτσαμπά για την διάκριση της στον αθλητισμό και συγκεκριμένα στους αγώνες υπεραποστάσεων και ο κ. Νικόλαος Μπικιαρόπουλος Διευθυντής του Δημοτικού σχολείου Νέας Εφέσου  για την πολύτιμη συνεισφορά και συμβολή του για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Η εταιρεία εμφιαλώσεως νερού ¨Σ. ΜΕΝΤΕΚΙΔΗΣ Α.Ε¨ για ακόμη μια χρονιά επιβράβευσε την πρώτη μαθήτρια των παννεληνίων εξετάσεων του Λυκείου Κονταριώτισσας, Κλιτσινίκου Μαρία του Ιωάννη, με την επιταγή των 300,00 € επιβραβεύοντας με αυτό τον τρόπο την αριστεία, και η εταιρεία «Άρτος Εφέσου» προσέφερε τον μπουφέ της εκδήλωσης.