Εκλογές στο Σωματείο Επαγγελματιών Αιγινίου

Το Σωματείο Επαγγελματιών, Εμπόρων και Βιοτεχνών Αιγινίου και Περιχώρων καλεί τα μέλη του και όσους επιθυμούν να εγγραφούν ως μέλη, να συμμετέχουν στις εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου, τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019, από τις 17:30 έως τις 19:30, στο κτήριο του Δημαρχείου Πύδνας – Κολινδρού στο Αιγίνιο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν την υποψηφιότητά τους για την εκλογή στο Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή μέχρι το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 στα τηλέφωνα: 6979221911 (Τερζής Πέτρος) και 6977624381 (Τοπτσής Ηλίας)

Την ημέρα των εκλογών (Δευτέρα 14 Οκτωβρίου) στις 18:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική ομιλία και συζήτηση με τον κ. Καρρά Θεόδωρο, Δικηγόρο – Εργατολόγο, για θέματα που αφορούν στα μέλη του Σωματείου (ασφαλιστικά, συνταξιοδοτικά, κλπ).

Όσοι επιθυμούν, μπορούν να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο που επισυνάπτεται, και να το αποστείλουν στο [email protected], προκειμένου να λάβουν συγκεκριμένη απάντηση στο ερώτημά τους, από τον κ. Καρρά.

* Για τη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία είναι απαραίτητη η προσκόμιση Δελτίου Ταυτότητας ή Άδεια Οδήγησης.