ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ/ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΠΕΡΣΥΝΩΝ ΑΡΙΣΤΕΥΣΑΝΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟΥ 30-1-2020
1985-2020 (35) ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ
1ος ΚΥΠΕΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 20193ΟΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 2019220 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ 95 ΧΡΥΣΑ-64 ΑΡΓΥΡΑ-61 ΧΑΛΚΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ 2019
Η Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε.

την Πέμπτη 30-1-2020 στην οδό Ζαλόγγου 41Α στις Νέες Υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Νέου προπονητηρίου του συλλόγου,παρουσία των αθλητών, των γονιών τους φίλων και επισήμων προσκεκλημένων που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα από τον κ.Τοπαλίδη Ιωάννη Διεθνή Ελλανοδίκη του συλλόγου ιδρυτικό μέλος του συλλόγου και στην συνέχεια έγινε ο αγιασμός από τον πατέρα Μιχάλη εκπρόσωπο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ.Γεωργίου, ευλογώντας το προπονητήριο και εκφράζοντας τις θερμές ευχές του ποιμενάρχη μας για υγεία και επιτυχίες προς το σύλλογο μας.

Κατόπιν μετά την κοπή της πίτας που το φλουρί κέρδισε ο σύλλογος και ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ, απηύθυνε χαιρετισμό Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του συλλόγου κ. Νικόλαος Ουσταμπασίδης

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Αξιότιμοι κύριοι επίσημοι προσκεκλημένοι του συλλόγου μας, αγαπητοί γονείς, και παιδιά, αθλητές και φίλοι του συλλόγου μας, σας καλωσορίζω στην σημερινή μας εκδήλωση.

Χωρίς να έχω διάθεση να σας κουράσω θα ‘θελα να αναφερθώ με δύο λόγια, στο σύλλογό μας, στον ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ‘’ΟΛΥΜΠΙΟΣ’’, στο άθλημα που εκπροσωπεί, αλλά και στις διακρίσεις που πέτυχε με τους αθλητές του τη χρονιά που πέρασε.

-Ο σύλλογος μας είναι ενεργό μέλος της ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.

Τα ιδεογράμματα της λέξης ΠΑΝ-ΚΡΑΤΙΟΝ σημαίνει (αυτόν που κρατεί την απόλυτη δύναμη έχοντας την έννοια του πανίσχυρου (<Ο ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΤΩΝ>). Το ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ είναι και αυτό σήμερα μια τέχνη για την αποτελεσματική χρήση του άοπλου σώματος.

Στις μέρες μας απολαμβάνει μεγάλη δημοτικότητα σ’ ολόκληρο τον κόσμο. Το συναντάμε συχνότατα σε βιβλία, που αναφέρονται στην ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ στο ιντερνέτ και στην τηλεόραση. Ελάχιστοι μόνο άνθρωποι υπάρχουν που δεν έχουν δει η ακούσει για το ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ ΑΘΛΗΜΑ.

-Το ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ είναι άθλημα που ο Αριστοτέλης στη Ρητορική, ορίζει ως:<<…ο δε θλίβειν και κατέχει παλαιστικός, ο δε ώσαι τη πληγή πηκτικός, ο δε αμφότεροις τούτοις, παγκρατιατιστικός>>. Ετάχθη στους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ το 648 πχ (33 Ολυμπιάδα).Ηταν θεαματικό και δημοφιλές,<<…εν Ολυμπία το κάλλιστων…>> κατά το Φιλόστρατο .Αποτελούσε μέρος της παιδείας και της στρατιωτικής εκπαιδεύσεως των ΕΛΛΗΝΩΝ.
-Τις πρώτες πληροφορίες για το Παγκράτιο αντλούμε από τις παραδόσεις της φυλής.Ο παγκρατιατιστής Θησέας νίκησε των Μινώταυρο και ο Ηρακλής παγκράτης το Λέοντα της Νεμέας.
-Στην αρχαιότητα ηταν αδιανόητο να υπάρξουν Ιεροί Αγώνες χωρίς παγκράτιο.Υπάρχουν καταγραφές παγκρατιατιστών μέχρι και τα Ρωμαικά χρόνια, από τον Ελληνικό κόσμο όλων των Μεσογειακών πόλεων, του Εύξεινου Πόντου και της Μέσης Ανατολής.
-Με την εκστρατεία του Αλεξάνδρου, το ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ διαδόθηκε ευρύτατα, αφού αποτέλεσε μέρος της εκπαίδευσης των στρατιωτικών μονάδων.Πιστεύετε βάσιμα και υποστηρίζεται από ανατολικούς συγγραφείς και ιστορικούς, πως διαδόθηκε στην Απω Ανατολή και αποτέλεσε το πρότυπο ανατολικών πολεμικών τεχνών(ΚΑΡΑΤΕ-ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΟΥΝΚ ΦΟΥ)

Η ορολογία είναι στην Αρχαία Ελληνική και οι αυστηροί κανονισμοί προστατεύουν τους αθλητές από τραυματισμούς και δεν είναι τυχαίο ότι στο παγκράτιο δεν έχουν υπάρξει ποτέ τραυματισμοί σοβαροί όπως σε άλλα δημοφιλή αθλήματα.

-Το παγκράτιο μπορεί να αποτελέσει ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ εάν μέσα από συγκροτημένες αρχές και με σωστές βάσεις ξαναγίνει μέρος της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
-Το Παγκράτιο λοιπόν του Ηρακλή και του Θησέα, του Αχιλλέα και του Οδυσσέα, του Πλάτωνα και του Σωκράτη, του Λεωνίδα και του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Το ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ εμφανίστηκε και αναπτύχθηκε πριν από 4000 χιλιάδες και περισσότερα χρόνια, όχι μόνο σας μορφή άοπλης αυτοάμυνας, αλλά και σαν τρόπος εξάσκησης του σώματος με σκοπό την εξύψωση του πνεύματος. Ένας τρόπος για την εναρμόνιση της ψυχής με το σώμα και τη συνένωσή τους.

Κι αν αυτά ακούγονται πολύ αφηρημένα ίσως θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πιο κατανοητούς όρους.

Εκτός από τη βελτίωση του καρδιοαναπνευστικού συστήματος η εξάσκηση στο ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ βοηθά:

-στην αύξηση της ταχύτητας και της εκρηκτικής δύναμης.
-στην γνώση και εφαρμογή τεχνικών αυτοάμυνας -στην ανάπτυξη του θάρρους, την καταπολέμηση της δειλίας και του φόβου
-στην αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση
-στην πειθαρχία (σωματική και πνευματική)
-στην αποφυγή αρνητικών συνηθειών και την ώθηση στην υγιεινή ζωή.
-Ακόμη και οι Πατέρες της Εκκλησίας εξυμνούσαν την υπομονή των παγκρατιαστών, την αντοχή στις κακουχίες και στις στερήσεις, την κατανίκηση των επιθυμιών και των παθών, την μετρημένη και σχεδόν ασκητική τους ζωή και την επιβολή της θέλησης τους στον ίδιο τους τον εαυτό.

Αυτό είναι το άθλημά μας κι αυτή η φιλοσοφία του. Σ’ αυτό ασκούνται καθημερινά οι αθλητές του ΓΑΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ με την καθοδήγηση του Ελλανοδίκη του συλλόγου κ. Γιάννη Τοπαλίδη,της Προπονήτριας κα.Καριπίδου Δέσποινα και του κ.Δερμίση Βασίλειο.

Ο σύλλογός μας ιδρύθηκε το 1985. Από τότε μέχρι σήμερα ο ΓΑΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ συμμετείχε σε πολλά πρωταθλήματα όλων των ηλικιών, Πανελλήνια και Διεθνή, κατορθώνοντας πάντοτε να συγκαταλέγεται ανάμεσα στους συλλόγους που πρωταγωνιστούν στον χώρο, αφού επανειλημμένως κατέκτησε την πρώτη θέση στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ( 1ΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2018-2019 1ΟΣ 2016 ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ 3ος 2019 ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ).

Σήμερα, όλοι μαζί συγκεντρωμένοι θα θυμηθούμε τις καλύτερες στιγμές του συλλόγου μας, τη χρονιά που πέρασε, βραβεύοντας τους αθλητές που με τις επιδόσεις τους κατόρθωσαν να κατακτήσουν μετάλλια τόσο σε περιφερειακά πανελλήνια όσο και σε βαλκανικά και πανευρωπαϊκά-παγκόσμια πρωταθλήματα.

Σ’ αυτά τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια και ένα μεγάλο μπράβο, γιατί καταθέτουν καθημερινά την ψυχή τους, στην παλαίστρα του συλλόγου, για να είμαστε εμείς σήμερα υπερήφανοι γι’ αυτές τις σημαντικές διακρίσεις, τόσο για το άθλημα μας όσο και για τον αθλητισμό γενικότερα.

Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και οι ασκούμενοι στο άθλημα, οι αφανείς ήρωες, μικροί και μεγάλοι, που δεν στοχεύουν στην κατάκτηση κάποιας θέσης στα διάφορα πρωταθλήματα αλλά στην εκπαίδευση τους στην τέχνη της αυτοάμυνας έχοντας μόνο αντίπαλο τον εαυτό τους, που πολλές φορές κατορθώνουν να ξεπερνούν.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ

Για το 2019 λοιπόν, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ, κατακτήσαμε συνολικά (220) μετάλλια από τα οποία τα (95)χρυσά,(64)αργυρά,(61)χάλκινα.

Τελειώνοντας θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την υπομονή σας και να ευχηθώ το 2020 να δώσει σε όλους μας υγεία και στο σύλλογό μας ακόμα υψηλότερες διακρίσεις.

-Κλείνοντας θέλω να τονίσω πως είναι χρέος μας να μεταδώσουμε τις αξίες των προγόνων μας στα παιδιά μας.

-Μετά διαβάστηκε η συνοπτική έκθεση των δραστηριοτήτων του 2019 και έγινε παρουσίαση των αθλημάτων που καλλιεργεί ο σύλλογος στους παρευρισκομένους, εκπλήσσοντας τους .

-Κατόπιν σηκώθηκαν οι αθλητές και οι αθλήτριες που πήραν μέχρι σήμερα ΜΟΡΙΑ για την εισαγωγή του στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση από τα αθλήματα του ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ και καταχειροκροτηθήκαν από τους παρευρισκομένους.

Κατόπιν έγιναν οι βραβεύσεις όλων των αθλητών που πήραν μέρος σε αγώνες το 2019.

Τους βράβευσαν τιμώντας με την παρουσία τους τη εκδήλωσή μας ο πατήρ Μιχαήλ, οι κα.Κίτσιου εκπροσωπώντας τον Βουλευτή μας κ.Χιονίδη Σάββα,ο κ. Νίκος Μακρίδης Δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κατερίνης και για πολλά χρόνια μαθητή μας, η κα.Σταυρούλα Τιουτούφα Γ.Γραμματέας του συλλόγου, ο κ.Λένος Ευάγγελος ταμίας του συλλόγου και ο υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος κ.Μπίνιας Αθανάσιος εφοριακός φίλος του συλλόγου.

Επίσης παραβρέθηκαν οι συνορειβάτες ο κ.Ηλιάδης Γεώργιος (Συνοδός Βουνού),ο κ. Μανώλης Χρυσουλάκης ο οποίος και βραβεύθηκε για την βοήθεια του στο σύλλογο.και η κα .Μαίρη Ολύμπια.

-ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ-ΙΕΣ ΒΡΗΚΕ Ο Κ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ 2019

ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑ 2019

1.ΤΟΣΟΥΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

2.ΔΕΡΜΙΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

3.ΛΥΡΑ ΜΑΡΙΑ-ΛΟΥΙΖΑ

4.ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

5.ΜΑΣΤΟΡΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

6.ΣΠΑΡΤΙΑΤΗ ΜΑΡΙΑ

7.ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

8.ΜΑΣΤΟΡΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

9.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

10.ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019

1.ΑΒΟΥΡΔΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

2.ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

3.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

4.ΤΣΕΤΣΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

5.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΕΡΑΣΙΑ

6.ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

7.ΑΝΝΑΝΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

8.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΑΝΝΑ

9.ΜΑΚΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

10.ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

11.ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ

12.ΜΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

13.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ

14.ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

15.ΚΟΥΡΕΤΖΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

16.ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ

17.ΑΝΝΑΝΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

18.ΔΗΜΑΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

19.ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

20.ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ

21.ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΣΥΛΟΓΙΚΟ ΚΥΠΕΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ Γ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 2019

1.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

2.ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

3.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

4.ΠΑΡΜΑΚΤΣΙΔΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ

5.ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

6.ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

7.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

8.ΠΑΡΜΑΚΤΣΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

9. ΣΚΟΥΛΑΡΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

10.ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

11. ΞΟΜΑΛΗ ΧΡΥΣΑ

12.ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ ΞΑΝΘΙΠΗ

13.ΤΖΕΓΚΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑ

14.ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

15.ΑΛΜΑΝΙΔΗΣ ΒΙΤΑΛΛΙΟΣ

16.ΜΕΛΕΤΛΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

17.ΣΑΛΤΖΙΔΟΥ ΕΥΡΩΠΗ

18.ΝΑΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

19.ΜΠΑΛΤΣΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

20.ΧΙΟΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

21.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

22.ΚΟΥΚΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

23.ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

24.ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

25.ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

26.ΚΟΥΚΙΩΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

27.ΠΑΓΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

28.ΠΑΡΜΑΚΤΣΙΔΗΣ ΜΩΥΣΗΣ

29.ΝΑΤΣΙΑΒΑ ΙΩΑΝΝΑ

30.ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

31. ΣΚΟΥΛΑΡΙΩΤΗΣ ΜΑΡΚΟΣ

32.ΠΕΤΣΙ ΠΙΤΕΡ

33.ΡΟΧΑΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

34.ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ

35.ΚΟΝΤΟΔΗΜΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

36.ΤΟΝΓΟΥΣΙΔΗΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

37.ΤΟΤΙΚΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

38.ΜΙΝΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

39.ΝΑΤΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

1.ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

2.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

3.ΧΡΥΣΟΥΛΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ-ΚΟΥΤΣ

1.ΚΑΡΙΠΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

2.ΔΕΡΜΙΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

3.ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Ο Κ. ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΕΥΧΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Η ΠΑΡΟΧΗ ΔΕΙΙΝΟΥ ΜΕ ΚΕΤΕΡΙΝΚ ΑΠΟ ΤΟ ΝΚ.ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΕΤΕΡΙΝΚ ΤΟΥ Κ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΟΥΚΟΥΔΗ. ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ