Καθημερινά, Δευτέρα – Παρασκευή, 11:00 -13:00, η Χριστίνα Σιδηροπούλου και ο Ανδρέας Γαλανός, στην “ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ” της επικαιρότητας.

Σήμερα, Τρίτη 24 Μαρτίου συνομιλούμε και καταγράφουμε εξελίξεις και απόψεις με τους:

– Στις 11:00, με τον Παναγιώτη Ταρενίδη, Γ.Γ. του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας και Πρόεδρο του τοπικού τμήματος ΑΧΕΠΑ ΕΛΛΑΣ «Ολύμπιος Ζευς». Ενημέρωση Πρώτης Γραμμής για τον κορωνοϊό στην Πιερία, τη λειτουργία των ιδιωτικών ιατρείων και χρήσιμες συμβουλές για την υγεία. Επίσης, μας ενημερώνει για το συντονισμό δράσεων κάτω από την ομπρέλα της ΑΧΕΠΑ ΕΛΛΑΣ, όπως η πανελλαδική εκστρατεία αιμοδοσίας. 

 – Στις 11:30 με τον Αστέριο Μπουσνάκη, Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Κατερίνης. Ενημέρωση για την απόφαση της δημοτικής επιχείρησης για μείωση  20% των τελών αλλά και τη δέσμευση για «αδιάλειπτη και ποιοτική παροχέτευση όλων των δομών με πόσιμο νερό υψηλής ποιότητας με σκοπό τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού».

– Στις 12:00 με τον Δημήτρη Τριανταφύλλου, Καθηγητή, Πρόεδρο του Τμήματος Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας – Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας, με έδρα την Κατερίνη. Ενημέρωση για το τρέχων ακαδημαϊκό έτος.  

 – Στις 12:30 με τον Αστέριο Σόρμα, επ. Καθηγητή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη) – Οικονομολόγο. Σχολιάζουμε την επικαιρότητα και τις εξελίξεις στην οικονομία και το εκπαιδευτικό έργο. 

Συντονιστείτε στους 95,3fm για Άμεση και Αξιόπιστη Ενημέρωση

Μπορείτε να μας ακούσετε και ιντερνετικά: στο livestreaming του Δημοτικού Ραδιοφώνου http://www.953fm.gr/
ή στο http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1051