Καθημερινά, Δευτέρα – Παρασκευή, 11:00 -12:00, η Χριστίνα Σιδηροπούλου στην “ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ” της επικαιρότητας.

Την Παρασκευή 15 Μαΐου:

Στις 11:10, η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΞΥΠΤΕΡΑ, Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας και μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων,  σχολιάζει τις εξελίξεις στον τουρισμό, τα καλά και τα κακά σενάρια για τη φετινή τουριστική σεζόν σε Ελλάδα και Πιερία.

Στις 11:30, η ΑΝΝΑ ΧΡΥΣΙΚΟΥ και η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΑΜΠΕΡΙΔΟΥ, παραγωγοί της πολιτιστικής Κυριακάτικης εκπομπής «Πόντος: Παρελθόν, Παρόν και μέλλον», που υλοποιείται υπό την αιγίδα του Ποντιακού Συλλόγου Κατερίνης «Παναγία Σουμελά» μιλούν για το ειδικό αφιέρωμα για την επέτειο της γενοκτονίας των Ποντίων.

Συντονιζόμαστε στους 95,3fm,την Κυριακή 17 Μαΐου, από τις 10:30 – 13:00 για να ζωντανέψουμε τις μνήμες αποτίοντας φόρο τιμής στους Έλληνες του Πόντου. Καθηγητές, αναλυτές, αιρετοί και τοπικοί φορείς θα μιλήσουν για το Ποντιακό δράμα μέσα από τη συχνότητα του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης.

Στις 11:50, η ΛΕΝΑ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ, παραγωγός του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης, ενημερώνει για τη νέα ένθετη καθημερινή εκπομπή με τίτλο «ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ», που ξεκινά την Δευτέρα 18 Μαΐου.

Μείνετε Συντονισμένοι στους 95,3fm για Άμεση και Αξιόπιστη Ενημέρωση

Ηχοληψία – Επιλογή μουσικής: Δημήτρης Παπαμάρκου

Μπορείτε να μας ακούτε και ιντερνετικά: στο livestreaming του Δημοτικού Ραδιοφώνου http://www.953fm.gr/
ή στο http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1051