Καθημερινά, Δευτέρα – Παρασκευή, 11:00 -13:00, η Χριστίνα Σιδηροπούλου και ο Ανδρέας Γαλανός, στην “ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ” της επικαιρότητας.

Την Τετάρτη 8 Απριλίου:

– Στις 11:00, ο ΗΛΙΑΣ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ, ενημερώνει για τις δράσεις και πρωτοβουλίες  των κοινωνικών δομών της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ) εν μέσω πανδημίας. Επιπλέον, την Τρίτη 7.4.2020, παγκόσμια ημέρα υγείας, η ΕΟΔνΠ φώτισε το νυχτερινό ουρανό με δεκάδες αερόστατα στέλνοντας μήνυμα για στήριξη και ενίσχυση του Δημόσιου Τομέα Υγείας. 

Στις 11:30, ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΣΑΝΙΚΙΔΗΣ, Παθολόγος – Διαβητολόγος, Διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης & Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας ενημερώνει για τις εξελίξεις στον τομέα της υγείας. Μεταξύ άλλων, την Τετάρτη ξεκινά η λειτουργία των 500 Κινητών Ομάδων Υγείας (ΚΟΜΥ) ειδικού σκοπού για τη λήψη δειγμάτων βιολογικού υλικού και νοσηλευτική βοήθεια σε ύποπτα ή πιθανά κρούσματα κορονοϊού COVID-19 κατ’ ́οίκον υπό την καθοδήγηση και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. 

– Στις 12:00, με την ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΞΥΠΤΕΡΑ, Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας & Μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων συνομιλούμε για τις προβλέψεις για τη φετινή τουριστική περίοδο. Επίσης, μας ενημερώνει για τη σύσκεψη που είχαν μέσω Skype οι τουριστικοί φορείς με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.  

– Στις 12:30 με τον ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΝΑ, Πρόεδρο του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης, Καθηγητή Εφαρμογών Μάρκετινγκ και Διαφήμισης του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος και Σύμβουλο Ανάπτυξης αναπτυξιακών προγραμμάτων ΕΣΠΑ. Συνομιλούμε για την προσφορά υγειονομικού  υλικού (γάντια και μάσκες) του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης στο ΕΚΑΒ Πιερίας. Επίσης, μας ενημερώνει για τις εξελίξεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και τα μαθήματα εξ αποστάσεως.

Μείνετε Συντονισμένοι στους 95,3fm για Άμεση και Αξιόπιστη Ενημέρωση

Ηχοληψία – Επιλογή μουσικής: Δημήτρης Παπαμάρκου

Μπορείτε να μας ακούσετε και ιντερνετικά: στο livestreaming του Δημοτικού Ραδιοφώνου http://www.953fm.gr/
ή στο http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1051

(Κατά την τρέχουσα περίοδο, όλες οι εκπομπές του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης αναστέλλονται. Η έγκυρη ενημέρωση ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ παραμένει, με μια καθημερινή δίωρη πρωινή αναλυτική εκπομπή, 10:00 – 13:00, και τίτλους ειδήσεων το πρώτο πεντάλεπτο κάθε ώρας από τις 10:00 – 22:00)