Καθημερινά, Δευτέρα – Παρασκευή, 11:00 -13:00, η Χριστίνα Σιδηροπούλου και ο Ανδρέας Γαλανός, στην “ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ” της επικαιρότητας.

Την Πέμπτη 9 Απριλίου,

– Στις 11:00 με τον ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟ, Πρόεδρο του
Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου – τ. Δήμαρχο Δίου, συζητάμε για το πως ο κορωνοϊός έχει επηρεάσει τη λειτουργία του φετινού φεστιβάλ στην Πιερία αλλά και γενικότερα του πολιτιστικού τουρισμού.

– Στις 11:30 με την ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΛΤΙΠΑΡΜΑΚΗ, παραγωγό του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης και εκπρόσωπο του παραρτήματος
Κατερίνης της Ένωσης Εργαζομένων καταναλωτών Ελλάδας, συζητάμε για τα καταναλωτικά δικαιώματα των πολιτών, τα οποία, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, συνδέονται με το ηλεκτρονικό εμπόριο.

– Στις 12:00 με τον ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΕΪΝΑ, Θεολόγο, Πρόεδρο της Ένωσης Θεολόγων Πιερίας και Εντεταλμένο Σύμβουλο Τεχνολογιών, Πληροφορικής και Επικοινωνιών Δ. Κατερίνης, συζητάμε για την πιο ιερή περίοδο της Ορθοδόξου Εκκλησίας, τη Μεγάλη Εβδομάδα. Η συζήτηση αυτή θα έχει και ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον, επειδή, για πρώτη φορά, από τότε που ιδρύθηκε η Εκκλησία, θα τελεστούν οι Ιερές Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας χωρίς …πιστούς!

– Στις 12:30 με τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, Δημοσιογράφο και Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου, συζητάμε για το πώς τα Μέσα Ενημέρωσης, πανελλαδικά και επαρχιακά, αντιμετωπίζουν το ζήτημα της υγειονομικής πανδημίας. Πληροφορούν τους πολίτες; Τους ενημερώνουν ορθά; Υπάρχει παραπληροφόρηση; Υπάρχουν ψευδείς ειδήσεις;

Συντονιστείτε στους 95,3fm για Άμεση και Αξιόπιστη Ενημέρωση.

Ηχοληψία – Μουσικές επιλογές:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΑΡΚΟΥ.

Μπορείτε να μας ακούσετε και διαδικτυακά:

στο livestreaming του Δημοτικού Ραδιοφώνου http://www.953fm.gr/

ή στο http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1051

(Κατά την τρέχουσα περίοδο, όλες οι εκπομπές
τού Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης αναστέλλονται. Η έγκυρη ενημερωτική εκπομπή “ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ” παραμένει, καθημερινά,
για ένα δίωρο, από τις 11:00 το πρωί έως και τη 1:00 το μεσημέρι.

Και βέβαια, για 12 ώρες το Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης μεταδίδει ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, το πρώτο πεντάλεπτο κάθε ώρας, από τις 10:00 το πρωί έως και τις 10:00 το βράδυ).