Καθημερινά, Δευτέρα – Παρασκευή, 11:00 -13:00, η Χριστίνα Σιδηροπούλου και ο Ανδρέας Γαλανός, στην “ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ” της επικαιρότητας.

Την Μ. Τρίτη 14 Απριλίου, 

– Στις 11:00, ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΗΠΟΥ, Αντιδήμαρχος Πρασίνου, ενημερώνει για όλες τις παρεμβάσεις στο παραλιακό μέτωπο και την προετοιμασία για την καλοκαιρινή περίοδο, τις δενδροφυτεύσεις, την κατάσταση στα νεκροταφεία, την οργάνωση και τις δράσεις της υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Κατερίνης.

Στις 11:30, σύνδεση με Θεσσαλονίκη και τον ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΤΖΗΛΙΔΗ, αρχισυντάκτη της ενημερωτικής πύλης Voria.gr. Σχολιάζουμε την επικαιρότητα, τα μέτρα της Κυβέρνησης για τη στήριξη της οικονομίας και των επιχειρήσεων και για το αν συμμορφώνονται οι Θεσσαλονικείς με την απαγόρευση της κυκλοφορίας.

– Στις 12:00, με τον ΘΑΝΑΣΗ ΤΖΙΟΛΗ, Διευθυντή Ανάπτυξης Επιχειρήσεων της REMAX delta – ktima και παραγωγό της εκπομπής «ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ» του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης. Συνομιλούμε για τις οικονομικές συνέπειες της πανδημίας στον κλάδο των ακινήτων (Real Estate). Μια έγκυρη ανάλυση για το τι συμβαίνει σήμερα στην αγορά ακινήτων, τους κινδύνους και τις ευκαιρίες. 

– Στις 12:30, με τον Αρχιμανδρίτη κ. ΙΓΝΑΤΙΟ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗ, Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους και Γραμματέα της Ιεράς Συνόδου για τις εξωτερικές σχέσεις συνομιλούμε για το φετινό Πάσχα χωρίς πιστούς στις Εκκλησίες, την ανταπόκριση της Εκκλησίας στα μέτρα της Κυβέρνησης, τη μετάδοση των Θείων Λειτουργιών μέσω livestreaming και ΜΜΕ, το μήνυμα των Παθών και της Ανάστασης.

Μείνετε Συντονισμένοι στους 95,3fm για Άμεση και Αξιόπιστη Ενημέρωση

Ηχοληψία – Επιλογή μουσικής: Δημήτρης Παπαμάρκου

Μπορείτε να μας ακούσετε και ιντερνετικά: στο livestreaming του Δημοτικού Ραδιοφώνου http://www.953fm.gr/
ή στο http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1051

(Κατά την τρέχουσα περίοδο, όλες οι εκπομπές του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης αναστέλλονται. Η έγκυρη ενημέρωση ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ παραμένει, με μια καθημερινή δίωρη πρωινή αναλυτική εκπομπή, 10:00 – 13:00, και τίτλους ειδήσεων το πρώτο πεντάλεπτο κάθε ώρας από τις 10:00 – 22:00)