Καθημερινά, Δευτέρα – Παρασκευή, 11:00 -13:00, η Χριστίνα Σιδηροπούλου και ο Ανδρέας Γαλανός, στην “ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ” της επικαιρότητας.

Την Μ. Τετάρτη 15 Απριλίου, 

– Στις 11:00, ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας, ενημερώνει για τις επιπτώσεις της πανδημίας στην οικονομία και την πορεία της Τράπεζας Κ. Μακεδονίας.

Στις 11:30, σύνδεση με το χώρο αιμοδοσίας στο π. Νοσοκομείο Κατερίνης και την ΦΩΤΕΙΝΗ ΦΛΟΓΕΡΑ, Πρόεδρο των «ΟΛΥΜΠΙΑΔΩΝ» (Παράρτημα Πιερίας της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ»). Ενημέρωση για την εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνουν.

Στις 11:45, η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΛΤΙΠΑΡΜΑΚΗ, παραγωγός του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης και εκπρόσωπος του παραρτήματος Κατερίνης της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, δίνει συμβουλές στους καταναλωτές για το πασχαλινό τραπέζι. 

– Στις 12:00, με τον ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΑΝΤΑΜΗ, Αντιδήμαρχο Υπηρεσίας Δόμησης και Τουρισμού Δ. Κατερίνης, συνομιλούμε για την επικαιρότητα που διαμορφώνει η πανδημία, τη λειτουργία του Δήμου, τις πρωτοβουλίες της τοπικής αυτοδιοίκησης και το φετινό – πρωτόγνωρο- Πάσχα μακριά από Εκκλησίες, συγγενείς και φίλους.

– Στις 12:30, ο Αιδέσιμος κ. Ιωάννης Υφαντίδης, Ποιμένας της Ελληνικής Ευαγγελικής Εκκλησίας Κατερίνης,  απευθύνει μήνυμα για τη Σταύρωση και Ανάσταση του Θεανθρώπου, σχολιάζει την επικαιρότητα και το αίσθημα των λειτουργιών χωρίς πιστούς. Επίσης, ενημερώνει για την πρωτοβουλία της Γενικής Συνόδου των Ευαγγελικών Εκκλησιών Ελλάδος να μεταδίδονται μέσω livestreaming οι Κυριακάτικες λατρείες πριν ακόμη αναγγελθούν τα μέτρα για την απαγόρευση των εκκλησιαστικών συναθροίσεων στη χώρα μας.

Μείνετε Συντονισμένοι στους 95,3fm για Άμεση και Αξιόπιστη Ενημέρωση

Ηχοληψία – Επιλογή μουσικής: Δημήτρης Παπαμάρκου

Μπορείτε να μας ακούσετε και ιντερνετικά: στο livestreaming του Δημοτικού Ραδιοφώνου http://www.953fm.gr/
ή στο http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1051

(Κατά την τρέχουσα περίοδο, όλες οι εκπομπές του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης αναστέλλονται. Η έγκυρη ενημέρωση ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ παραμένει, με μια καθημερινή δίωρη πρωινή αναλυτική εκπομπή, 10:00 – 13:00, και τίτλους ειδήσεων το πρώτο πεντάλεπτο κάθε ώρας από τις 10:00 – 22:00)