Καθημερινά, Δευτέρα – Παρασκευή, 11:00 -13:00, η Χριστίνα Σιδηροπούλου και ο Ανδρέας Γαλανός, στην “ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ” της επικαιρότητας.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΕΠΙΣΤΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ

Την Παρασκευή 24 Απριλίου:

– Στις 11:00, η ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, μιλά για την πανδημία, τους φόβους και τις προσδοκίες της επόμενης μέρας, για το πως θα αλλάξει η ζωή και η καθημερινότητά μας αλλά και τις επιπτώσεις στην τοπική οικονομία. 

Στις 11:30, ο ΚΩΣΤΑΣ ΡΕΧΑΣ, Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης,  μιλά για την επόμενη μέρα στο εμπόριο, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος αλλά και την κραυγή αγωνίας προς τους Υπουργούς Οικονομικών, Ανάπτυξης και Εργασίας όπου ζητά με επιστολή τη λήψη άμεσων μέτρων στήριξης των επιχειρήσεων.  

Στις 12:00, η ΔΕΣΠΟΙΝΑ (ΜΠΕΤΤΥ) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κατερίνης, παρουσιάζει την ζοφερή εικόνα που υπάρχει σήμερα στις εργασιακές σχέσεις και συμβάσεις και  προβαίνει σε μια πρώτη ανάλυση για την επόμενη ημέρα στον εργασιακό κλάδο.

– Στις 12:30, ο ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΚΑΛΠΑΚΙΔΗΣ, Περιβαλλοντολόγος Msc,  μιλά για τις εξελίξεις λόγω κορωνοϊού στο φυσικό περιβάλλον όπου παρατηρείται μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, των εκπομπών του φαινομένου του θερμοκηπίου και της κατανάλωσης ενέργειας. Ποιες είναι οι περιβαλλοντικές διαστάσεις του ιού COVID-19; Ποιες οι αποφάσεις της επόμενης ημέρας για το περιβάλλον και ποιες αλλαγές πυροδοτεί στην οικονομία; 

ΑΚΟΜΗ, είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία με τον παθολόγο – διαβητολόγο ΗΡΑΚΛΗ ΤΣΑΝΙΚΙΔΗ, Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κατερίνης και Διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, για ότι νεότερο σχετικά με την πανδημία στην Πιερία προς ενημέρωση των πολιτών.

Μείνετε Συντονισμένοι στους 95,3fm για Άμεση και Αξιόπιστη Ενημέρωση

Ηχοληψία – Επιλογή μουσικής: Δημήτρης Παπαμάρκου

Μπορείτε να μας ακούσετε και ιντερνετικά: στο livestreaming του Δημοτικού Ραδιοφώνου http://www.953fm.gr/
ή στο http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1051

(σ.σ.: 1. Κάποιες από τις προγραμματισμένες για την Τετάρτη 22 Απριλίου συνεντεύξεις της εκπομπής δεν κατέστη εφικτό να υλοποιηθούν για τεχνικούς λόγους και επαναπρογραμματίστηκαν για τις 24/4/2020.

2. Κατά την τρέχουσα περίοδο, όλες οι εκπομπές του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης αναστέλλονται. Η έγκυρη ενημέρωση ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ παραμένει, με μια καθημερινή δίωρη πρωινή αναλυτική εκπομπή, 10:00 – 13:00, και τίτλους ειδήσεων το πρώτο πεντάλεπτο κάθε ώρας από τις 10:00 – 22:00)