Καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 11:00 το πρωί έως και τη 1:00 το μεσημέρι, η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ και ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΑΛΑΝΟΣ, βρίσκονται στην “ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ” της επικαιρότητας.

Την Δευτέρα 27 Απριλίου, έχουμε 3 καλεσμένους, ανά μισή ώρα περίπου, και συγκεκριμένα:

– Στις 11:10, Καλεσμένος τής εκπομπής μας είναι και πάλι ο Δικηγόρος Κατερίνης, ΚΩΣΤΑΣ ΤΑΟΥΛΑΣ. Με τον κ. Ταούλα θα συζητήσουμε όσα δεν προλάβαμε να συζητήσουμε την περασμένη Πέμπτη 23/4 και συγκεκριμένα θα θίξουμε θέματα που σχετίζονται με το πώς αντιμετώπισε η ελληνική πολιτεία την κατάσταση των Δικηγόρων σε σχέση με την υγειονομική κρίση, ενώ θα συζητήσουμε και για τα οικονομικά προβλήματα που τώρα αντιμετωπίζουν οι Δικηγόροι.

– Στις 11:40, καλεσμένη μας είναι η ΑΣΗΜΙΝΑ ΠΟΥΛΙΟΥ, Δημοτική Σύμβουλος Κατερίνης. Με την κ. Πούλιου θα συζητήσουμε θέματα που σχετίζονται με την περίοδο της υγειονομικής κρίσης σε σχέση με την Εκκλησία και την ελληνική κοινωνία.

– Στις 12:20, καλεσμένος μας είναι ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΥΔΑΡΟΣ, Δημοσιογράφος, μέλος τής ΕΣΗΕΑ, Εκκλησιαστικός Συντάκτης από το 1999. Με τον κ. Λουδάρο θα συζητήσουμε θέματα που αφορούν το πώς αντιμετώπισε η ελληνική πολιτεία την Εκκλησία τής Ελλάδος με αφορμή τη συνεχιζόμενη υγειονομική κρίση.

Συντονιστείτε στους 95,3 fm για Άμεση και Αξιόπιστη Ενημέρωση.

Ηχοληψία – Μουσικές επιλογές: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΑΡΚΟΥ.

Μπορείτε να μας ακούσετε και διαδικτυακά: στο livestreaming του Δημοτικού Ραδιοφώνου https://www.953fm.gr/ ή στο https://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1051

(σ.σ.: Κατά την τρέχουσα περίοδο, λόγω υγειονομικής κρίσης, όλες οι άλλες εκπομπές τού Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης αναστέλλονται. Η έγκυρη ενημερωτική εκπομπή “ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ” παραμένει, καθημερινά, για ένα δίωρο,
από τις 11:00 το πρωί έως και τη 1:00 το μεσημέρι. Και βέβαια, για 12 ώρες, το Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης μεταδίδει καθημερινά ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, κατά το πρώτο πεντάλεπτο κάθε ώρας, από τις 10:00 το πρωί έως και τις 10:00 το βράδυ.)