Καθημερινά, Δευτέρα – Παρασκευή, 11:00 -13:00, η Χριστίνα Σιδηροπούλου και ο Ανδρέας Γαλανός, στην “ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ” της επικαιρότητας.

Την Τρίτη 28 Απριλίου:

– Στις 11:00, με τον ΝΙΚΟ ΚΑΤΑΝΑ, Εντεταλμένο Σύμβουλο του Δ. Κατερίνης για το προσφυγικό, συζητάμε για το προσφυγικό ζήτημα.

Στις 11:30, με τον ΘΑΝΑΣΗ ΚΟΚΚΙΝΟ, Γ. Γραμματέα του Επιμελητηρίου Πιερίας & Ιδιοκτήτη Πρατηρίου Υγρών Καυσίμων,  μιλάμε για τους προβληματισμούς του επιχειρείν μετά τη λήξη της καραντίνας. Επίσης, μας ενημερώνει για την αυξημένη ζήτηση του πετρελαίου, τις προβλέψεις για την τιμή του βαρελιού το επόμενο διάστημα, τα προβλήματα στην προμήθεια πετρελαίου, την πορεία εργασιών του κλάδου εν μέσω πανδημίας σε σύγκριση με άλλες χώρες αλλά και τα Πρατήρια Υγρών Καυσίμων του μέλλοντος. 

Στις 12:00, η ΜΑΡΙΑ ΤΕΡΖΙΔΟΥ, Πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης, ενημερώνει για την εξ’ αποστάσεως διδασκαλία των μαθητών και τα νέα δεδομένα στη μουσική εκπαίδευση.

– Στις 12:30, ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΓΙΑΝΝΙΤΗΣ, Μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Εστιατόρων Ψητοπωλών & Συναφών Επαγγελμάτων Δ. Κατερίνης,  προχωρά σε μια εφ’ όλης της ύλης ενημέρωση για τη δεινή θέση των επαγγελματιών εστίασης, τους προβληματισμούς της επόμενης μέρας,  τα λουκέτα καθώς και για τη διαβούλευση με το Υπουργείο και τους τοπικούς φορείς.

Μείνετε Συντονισμένοι στους 95,3fm για Άμεση και Αξιόπιστη Ενημέρωση

Ηχοληψία – Επιλογή μουσικής: Δημήτρης Παπαμάρκου

Μπορείτε να μας ακούσετε και ιντερνετικά: στο livestreaming του Δημοτικού Ραδιοφώνου https://www.953fm.gr/
ή στο https://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1051

(Κατά την τρέχουσα περίοδο, όλες οι εκπομπές του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης αναστέλλονται. Η έγκυρη ενημέρωση ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ παραμένει, με μια καθημερινή δίωρη πρωινή αναλυτική εκπομπή, 11:00 – 13:00, και τίτλους ειδήσεων το πρώτο πεντάλεπτο κάθε ώρας από τις 12:00 – 24:00)